Αρχηγού παρόντος…

  Ο Casey Stoner θα ταξιδέψει στο Τέξας για το Grand Prix του Austin… ως τουρίστας

  Για δεύτερη φορά από τη στιγμή που αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του στο MotoGP ο Casey Stoner θα επισκεφτεί τα paddock στη διάρκεια αγωνιστικού τριημέρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο Αυστραλός, δύο φορές πρωταθλητής, αποφάσισε ξαφνικά να ταξιδέψει στο Τέξας για το Grand Prix του Austin στις 13 Απριλίου και να δει ξανά φίλους και γνωστούς.

  Φυσικά θα είναι καλεσμένος της Honda και αναμένεται να έχει στο πλευρό του τον καλό του φίλο Livio Suppo, ενώ δεν θα παραλείψει να συζητήσει με τον Shuhei Nakamoto ο οποίος θα προσπαθήσει ξανά να τον πείσει να επιστρέψει στη δράση. Άλλωστε ο αντιπρόεδρος του HRC είναι φανατικός οπαδός του Stoner και έχει δηλώσει ανοιχτά πως «πάντα θα υπάρχει μια μοτοσικλέτα για τον Casey».

  Την Κυριακή στο grid λοιπόν θα βρεθεί ξανά ο Casey Stoner, από τη θέση του επισκέπτη φυσικά. Τώρα, το αν θα επιστρέψει στη δράση; Είναι από απίθανο έως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αν και πολλά από αυτά τα σενάρια είναι πολύ δελεαστικά. Πρωτάθλημα με μια Honda RC213V ξανά; Πανηγυρική επιστροφή και νίκες με την Ducati ή νέα πρόκληση με μια ολοκαίνουρια Suzuki; Αυτό κι αν είναι επιστημονική φαντασία! Πάντως φέτος ο Casey δεν θα ασχοληθεί με κανένα μηχανοκίνητο άθλημα επίσημα αφού δεν συνέχισε στα V8 Supercars, αλλά δεν θα είναι και δοκιμαστής της Honda.

  Video Super Slow Motion από τη Red Bull

  Σχόλια

  Σχόλια