CFMOTO: The Smart Move. Τώρα και στην Ελλάδα

  Η LION HELLAS Α.Ε και η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε, εταιρείες του ομίλου Θεοχαράκη, ανακοινώνουν την αρχή της συνεργασίας τους με τη CFMOTO

  Δελτίο Τύπου

  Η LION HELLAS Α.Ε και η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε, εταιρείες του ομίλου Θεοχαράκη, ανακοινώνουν την αρχή της συνεργασίας τους με μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες ATV και δικύκλων της Κίνας, τη CFMOTO. Η LION HELLAS Α.Ε. αναλαμβάνει την αποκλειστική εισαγωγή στην Ελλάδα των οχημάτων της CFMOTO, τα οποία θα διατίθενται μέσω του δικτύου της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.
  Από το 1989 που ιδρύθηκε, η CFMOTO έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές Powersport και Utility οχημάτων στον κόσμο, με ένα εκτενές παγκόσμιο δίκτυο περισσότερων από 70 χωρών. Οι υψηλής τεχνολογίας μονάδες παραγωγής της CFMOTO παράγουν 800.000 οχήματα ετησίως.
  Έχοντας αναπτύξει 98 μοντέλα και 51 πρωτότυπους κινητήρες στα 26 χρόνια λειτουργίας της, η CFMOTO διαθέτει σήμερα μια ευρεία γκάμα οχημάτων ATV, UTV, SSV, μοτοσυκλετών και scooter. Αξιόπιστα, δυνατά, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό, τα μοντέλα CFMOTO διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, σε ένα πραγματικό value-for-money πακέτο που ξεχωρίζει με διαφορά από τον ανταγωνισμό.
  Τα πιο δυνατά προσόντα των οχημάτων CFMOTO:
  -Δυνατές επιδόσεις: Όλα τα μοντέλα κινούνται από 4-χρονους, υγρόψυκτους, injection κινητήρες, σχεδιασμένους και κατασκευασμένους από τη CFMOTO, που θα ανταποκριθούν επάξια στο πιο δύσκολο έδαφος και στην πιο απαιτητική χρήση. Τα υψηλής τεχνολογίας πλαίσια είναι προορισμένα να αντισταθούν σθεναρά σε κάθε δοκιμασία.
  -Πλούσιος εξοπλισμός: Τα οχήματα CFMOTO διαθέτουν στον standard εξοπλισμό μια πληθώρα χαρακτηριστικών και αξεσουάρ που άλλοι κατασκευαστές προτείνουν ως προαιρετικά.
  -Αντοχή μακράς διαρκείας: Εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικά, τα CFMOTO θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση και υψηλά επίπεδα λειτουργίας επί μακρόν, με σεβασμό στην επένδυσή σας.
  -Μοντέρνο, sport design: Με ρωμαλέα, δυναμική εμφάνιση που αντανακλά απόλυτα τις δυνατότητές τους και μοντέρνες γραμμές, τα μικρά θηρία της CFMOTO προκαλούν δέος και κερδίζουν τις εντυπώσεις στο πέρασμά τους.
  -Οδηγική απόλαυση: Τα μοντέλα της CFMOTO διαθέτουν εργονομία πολύ φιλική προς τον αναβάτη και απολαυστικό οδηγικό χαρακτήρα που προσφέρεται για διασκεδαστικές εξορμήσεις on και off road και κάνει τις δουλειές σας…παιχνιδάκι.
  -Χαμηλό κόστος απόκτησης και συντήρησης: Οι τιμές απόκτησης των οχημάτων CFMOTO είναι από τις πιο προσιτές στην κατηγορία, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμού. Βάλτε στην εξίσωση τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου που προσφέρουν τα εξελιγμένα συστήματα τροφοδοσίας και το χαμηλό κόστος συντήρησης και έχετε μια πραγματικά έξυπνη και συμφέρουσα αγορά.

  Η γκάμα της CFMOTO στην Ελλάδα
  Για το 2015, θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η γκάμα μοντέλων ATV, UTV και SSV της CFMOTO, που καλύπτει μια ευρεία ποικιλία χρήσεων, από τη sport all-terrain οδήγηση και την μετακίνηση και αναψυχή στις διακοπές, έως τη χρήση σε εργασίες υπαίθρου:
  ATV (All-Terrain Vehicles): Τα μοντέλα C-FORCE, σε 550cc και 800cc, με στυλάτη σχεδίαση, δυνατούς, ροπάτους Injection κινητήρες και μοναδική ευελιξία, προσαρμόζονται σε κάθε χρήση: βόλτες, αγώνες ή εργασίες.
  UTV (Utility Vehicles): Εξοπλισμένα με ανατρεπόμενη καρότσα, ανθεκτικά και αξιόπιστα, τα μοντέλα της σειράς U-FORCE (σε 550cc και 800cc) αποτελούν ιδανικά εργαλεία για εργασίες υπαίθρου, χωρίς να αποκλείουν άλλες χρήσεις, όπως adventure ride στα βουνά.
  SSV (Super Sport Vehicles): Sport εμφάνιση και συμπεριφορά, προηγμένο σύστημα Fuel Injection, εξελιγμένο πλαίσιο, εργονομία για δυναμική οδήγηση και έλεγχος ακριβείας –τα μοντέλα Z-FORCE (σε 550cc και 800cc) είναι έτοιμα να κατακτήσουν τα πιο δύσβατα εδάφη, προσφέροντας ανεπανάληπτες συγκινήσεις και αδρεναλίνη off-road sport οδήγησης.
  -Όλα τα μοντέλα CFMOTO είναι 4WD.
  -Διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματισμών.

  Σχόλια

  Σχόλια