Ο Perez πιστεύει στο ταλέντο του Verstappen

Ο Μεξικανός θεωρεί ότι ο Ολλανδός μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς εμπειρία από μικρότερες κατηγορίες

Ο Sergio Perez εμπιστεύεται την επιλογή της Red Bull και θεωρεί ότι ο Max Verstappen έχει το ταλέντο να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα του δημιουργήσει το νεαρό της ηλικίας του. Ο 17χρονος Ολλανδός θα κάνει το ντεμπούτο του με την Toro Rosso το 2015 σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ ηλικίας.

Η Red Bull είδε κάτι ξεχωριστό σε αυτόν. Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα γι’ αυτόν οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως αυτό το καλό παιδί θα διαχειριστεί αυτή την μεγάλη πίεση. Γράφει ιστορία. Πρέπει να είναι πολύ σπουδαίος διότι έσπασε κάθε ρεκόρ με την είσοδό του στην F1. Αν είσαι αρκετά καλός και η Red Bull πιστεύει σε εσένα τότε γιατί όχι; Είναι καλό για το άθλημα και τους θεατές.

Ο Μεξικανός συνέχισε λέγοντας πως το άλμα του Verstappen το έχουμε ξαναδεί από τον Kimi Raikkonen και θεωρεί πως αν είσαι πραγματικά καλός μπορείς να τα καταφέρεις και χωρίς τις μικρότερες κατηγορίες.

Σίγουρα δεν είναι κι ο πιο σωστός τρόπος να βρεθεί στην F1. Όμως έχουμε δει αρκετούς οδηγούς να κάνουν το ίδιο, όπως για παράδειγμα ο Kimi ο οποίος μετά από έναν χρόνο στην Formula Renault ήρθε στην F1. Στα 17 μου νίκησα στην F3 αλλά μετά αγωνίστηκα και στο GP2. Εκεί έμαθα πολλά για τη στρατηγική, τα pitstop, αυτό σε βοηθά να καταλάβεις την F1. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθεις αλλά αν είσαι αρκετά καλός δεν έχει σημασία γιατί μπορείς να τα καταφέρεις κι έτσι.

Σχόλια

Σχόλια