Η Force India θέτει ψηλά τον πήχη

Μετά το εξαιρετικό 2014 η ινδική ομάδα θέτει υψηλότερους στόχους για το μέλλον

Το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Force India με τους Sergio Perez και Nico Hulkenberg να φέρνουν την ομάδα στην 6η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς η ινδική ομάδα έδωσε σκληρή μάχη με τη McLaren για την 5η θέση αλλά τελικά έχασε. Ο τεχνικός διευθυντής της Force India, Andrew Green, μιλώντας για τη νέα χρονιά δηλώνει ότι μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο και να πιέσουν για καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Η Force India έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα που θα την βοηθήσει το 2015. Θα εξελίσσει το νέο της μονοθέσιο στην αεροδυναμική σήραγγα της Toyota η οποία είναι μια από τις καλύτερες σήραγγες στον κόσμο. Ο Green επίσης δηλώνει ότι οι βελτιώσεις που ετοιμάζει η Mercedes στον κινητήρας της για τη νέα χρονιά τους έχουν ενθουσιάσει.

Πιστεύω ότι μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά. Όμως για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να λύσουμε κάποια θέματα που έχουμε με την απόδοση του σασί, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βρούμε αρκετό χρόνο από εκεί. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να κυνηγήσουμε την Williams. Πιστεύω ότι είναι ρεαλιστικός στόχος βάσει του προγράμματος που έχουμε για την επόμενη χρονιά, το οποίο περιλαμβάνει και δοκιμές στη νέα αεροδυναμική σήραγγα. Επίσης είναι θετικό το ότι η Mercedes θα κάνει καλή δουλειά με τον κινητήρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που ετοιμάζουν για του χρόνου. Νομίζω ότι μπορούμε να βρεθούμε ψηλά στο grid, όπως ήμασταν στις αρχές της χρονιάς.

Σχόλια

Σχόλια