Πιο δυνατός ο Dani

  Ο Shuhei Nakamoto θεωρεί σωστή την αλλαγή μηχανικών του Dani Pedrosa

  Ο Dani Pedrosa στο τέλος της χρονιάς που μας πέρασε ακολούθησε το δρόμο του Valentino Rossi και άλλαξε αρχιμηχανικό και άλλα μέλη της ομάδας του. Τον Mike Leitner με τον οποίο έμεινε μαζί αρκετά χρόνια αντικατέστησε ο Ramon Aurin, ενώ δύο μηχανικοί του, οι Mark Barnett και Christophe Leonce, είδαν την πόρτα της εξόδου, αλλά παρέμειναν στην οικογένεια της Honda σε διαφορετικό πόστο.

  Ο Shuhei Nakamoto είδε με θετικό μάτι τις αλλαγές στο στρατόπεδο του Dani Pedrosa και πιστεύει ότι αυτή η αλλαγή θα δώσει κίνητρο στον Ισπανό.

  Το αφεντικό του HRC είπε στο MCN:

  Εξεπλάγην, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι καλό διότι ο Dani έπρεπε να έχει κάποιο κίνητρο. Είμαι ικανοποιημένος με την αλλαγή στο προσωπικό του Dani, παρότι βρίσκονται ήδη σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αλλά αυτή η ομάδα είναι μαζί πολύ καιρό και δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα. Ο Dani προσπαθεί να βρει τρόπο να κάνει κάτι διαφορετικό. Ήθελε να το κάνει και ακολούθησα την ιδέα του και την στήριξα, παρότι χάνουμε μερικούς καλούς μηχανικούς. Το κίνητρο για τον αναβάτη αξίζει μερικά δέκατα και αν μια αλλαγή βοηθήσει την υποστηρίζω.

  Ο Nakamoto-san στάθηκε και στο παράδειγμα του Valentino Rossi:

  Ελπίζω να ανεβάσει το επίπεδό του. Ο Valentino είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα διότι είναι 35 ετών και ακόμα βελτιώνεται και προσπαθεί να μάθει. Κέρδισε δύο αγώνες φέτος και ο Dani είναι πολύ πιο μικρός, ας δούμε λοιπόν αν μπορεί να κάνει ένα βήμα εμπρός.

  Σχόλια

  Σχόλια