Η επιλογή ανάμεσα σε Magnussen-Button δεν θα γίνει βάσει αποτελεσμάτων

Ο Boullier μας καλεί να κάνουμε υπομονή και μόλις μπει ο Δεκέμβρης θα μάθουμε

Το πρωτάθλημα τελείωσε, οι δοκιμές τελείωσαν και τώρα αυτό που περιμένουμε είναι η ανακοίνωση των οδηγών της McLaren-Honda για το 2015. Το σίγουρο είναι ότι ο ένας από τους δύο είναι ο Fernando Alonso ο οποίος μάλιστα έχει πολυετές συμβόλαιο με το Woking.

Ποιος θα είναι team-mate του Ισπανού όμως; Όλα δείχνουν ότι τελικά ο Kevin Magnussen θα επικρατήσει του Jenson Button κι ο πολύπειρος Βρετανός θα βρεθεί εκτός F1 μετά από 14 χρόνια. Οι ειδικοί της κατάστασης αναφέρουν ότι ο Ron Dennis θέλει τον Magnussen και μέλη του ΔΣ της ομάδας θέλουν τον Button. Επίσης ο Alonso έχει εκφράσει την άποψή του και θέλει τον Βρετανό στην ομάδα. Θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή να μπει ο Δεκέμβρης ώστε να μάθουμε τελικά αν επικράτησε η άποψη του Dennis ή όχι.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, δηλώνει ότι η επιλογή δεν θα γίνει βάσει αποτελεσμάτων.

Αν είχε να κάνει με στατιστική θα ήταν πολύ εύκολο. Μπορώ να πάρω την αριθμομηχανή μου και να βγάλω την απόφαση, όμως δεν είναι έτσι. Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω, έχουμε πει ήδη πολλά. Υπάρχει μια ανακοίνωση της McLaren η οποία αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει ανακοίνωση πριν την 1η Δεκεμβρίου. Οπότε σας παρακαλώ κάντε υπομονή.

Ο Boullier συνέχισε λέγοντας πως ο Stoffen Vandoorne δεν είναι υποψήφιος για μια θέση στη McLaren το 2015.

Ο Stoffen είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά με 4 pole σερί. Εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δυστυχώς ήρθε 2ος στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί χώρος γι’ αυτόν στην F1. Δεν νομίζω ότι θα είναι στην F1 του χρόνου, μάλλον θα μείνει στο GP2 και θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Σχόλια

Σχόλια