Ο Alonso απαντά στα σχόλια του Mattiacci

Ο επικεφαλής της Ferrari, Marco Mattiacci, μιλώντας στους δημοσιογράφους την Παρασκευή στο Abu Dhabi δήλωσε για την μεταγραφή του Sebastian Vettel στην ομάδα τα εξής:

Είμαι σίγουρος ότι θα φέρει την τεράστια εμπειρία που διαθέτει από την Red Bull και τον ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε στις δύσκολες στιγμές.

Ο Fernando Alonso σήμερα μετά τις κατατακτήριες δοκιμές απάντησε σε αυτά τα σχόλια λέγοντας πως ο Mattiacci έφτασε πολύ αργά στη Ferrari…

Άκουσα τα σχόλια και νομίζω πως δεν είναι πολύ καλά. Αν υπονοεί ότι δεν έχω κίνητρο, ήρθε στη Ferrari πολύ νωρίς. Είναι στην ομάδα μόλις μερικούς μήνες. Δεν έχει δει τα τελευταία 5 χρόνια το πως πάλεψα σε κάθε έναν αγώνα ξεχωριστά. Μάλλον γι’ αυτόν είχα μεγαλώσει πολύ όταν προσπάθησε στη Monza να ανανεώσει το συμβόλαιο. Και μετά από αυτό συνέχισε να πιέζει και να έχουμε συνομιλίες. Ακόμα και την τελευταία στιγμή μιλήσαμε πολλές φορές στο τηλέφωνο ανταλλάξαμε πολλά email. Τα έχω ακόμα στον υπολογιστή μου. Ίσως εκείνη τη στιγμή να μην ήμουν πολύ μεγάλος γι’ αυτόν αλλά όταν πήρα την απόφασή μου υποθέτω ότι έπρεπε να βρει άλλον οδηγό.

Σχόλια

Σχόλια