Υψηλές προσδοκίες στη Suzuki

  Η απόδοση του Aleix Espargaro κυρίως στη Βαλένθια ανέβασε τις προσδοκίες στη Suzuki

  Ο Aleix Espargaro έκανε τους ανθρώπους της Suzuki να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στις δοκιμές της Βαλένθια. Ο νεαρός Ισπανός κατάφερε πολύ σύντομα να βρει έναν καλό ρυθμό με τη μοτοσικλέτα και να σημειώσει μερικούς πολύ καλούς χρόνους, παρότι έγιναν με το πολύ μαλακό ελαστικό της Bridgestone. Το 1:31.973 δείχνει πως η μοτοσικλέτα έχει δυνατότητες με δυνατό της σημείο το πλαίσιο και αδύναμο σημείο τον κινητήρα.

  Ο Davide Brivio ενθουσιάστηκε με τη δουλειά στη Βαλένθια και περιμένει καλά πράγματα την επόμενη χρονιά. Ο Ιταλός manager είπε:

  Είμαι ικανοποιημένος με τις δοκιμές και τώρα ανυπομονώ να προχωρήσουμε μπροστά με τους νέους μας αναβάτες την επόμενη χρονιά. Πήραμε πολλές πληροφορίες και σχόλια από τους αναβάτες και είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τα ακούς, ιδιαίτερα του Aleix με την εμπειρία στο MotoGP. Ο Maverick από την άλλη είχε μια πιο ήρεμη προσέγγιση καθώς οδήγησε MotoGP για πρώτη φορά. Φυσικά υπάρχουν αρκετοί τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε, όπως η απόδοση του κινητήρα και τα ηλεκτρονικά και θα κάνουμε περισσότερες δοκιμές στο τέλος του μήνα στη Jerez. Ελπίζω θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε το 2014 με θετικό τρόπο και να ξεκινήσουμε το 2015 με έτοιμη τη μοτοσικλέτα για τη νέα χρονιά.

  Σχόλια

  Σχόλια