Ντεμπούτο για την McLaren-Honda

Οι πρώτες φήμες μιλούν για 700 ίππους κινητήρα και οι πρώτες δηλώσεις αναφέρουν νίκες από το 2015

Ντεμπούτο για την McLarenHonda με την MP4-29H στο Silverstone. Την Παρασκευή 14/11 έγιναν οι πρώτες δοκιμές του κινητήρα και των συστημάτων της Honda στο σασί του 2014. Οι άνθρωποι του Woking δημιούργησαν αυτό το υβριδικό μονοθέσιο ώστε να λυθούν τα βρεφικά προβλήματα πριν περάσουν στην MP4-30 του 2015.

Οι δοκιμές στο Silverstone έγιναν στο πλαίσιο των ημερών για κινηματογράφηση «Filming Day» κάτι που προβλέπεται από τους κανονισμούς. Τα χιλιόμετρα που επιτρέπεται να καλύψουν είναι 100 και τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται είναι επίδειξης «demo tires». Σε αυτές τις δοκιμές στη βρετανική πίστα σκοπός ήταν να γίνουν οι πρώτοι έλεγχοι των συστημάτων και να προετοιμάσουν το μονοθέσιο για τις δοκιμές στο Abu Dhabi στο τέλος της χρονιάς.

Ο Yosuhisa Arai, επικεφαλής του τμήματος κινητήρα της Honda, περιμένει νίκες από την πρώτη χρονιά.

Η F1 είναι πολύ σημαντική για την στρατηγική μας όπως επίσης και οι νίκες. Είμαι πολύ αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα νικήσουμε αγώνες.

Οι πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν για τον κινητήρα της Honda λένε πως μόνο ο κινητήρας, χωρίς την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα, αποδίδει 700 ίππους.

mclaren-honda-14-2

Σχόλια

Σχόλια