Η Ferrari συνεχίζει να πιέζει για «ξεπάγωμα»

Ο Mattiacci δήλωσε ότι θα επιμείνουν στην αλλαγή κανονισμών για το 2015

Μπορεί η Mercedes να είπε το «όχι» στην αλλαγή των κανονισμών γύρω από τους κινητήρες αλλά ο επικεφαλής της Ferrari, Marco Mattiacci, δηλώνει ότι θα επιμείνουν και θα συνεχίσουν να ασκούν πίεση για αλλαγή της κατάστασης.

Το timeline γνωστό, στη Βραζιλία οι Renault και Ferrari πίστευαν ότι έχουν βρει μια μέση λύση -με ένα «παράθυρο» αλλαγών μέσα στο 2015- αλλά η Mercedes άλλαξε τη στάση της και τελικά δεν βρέθηκε λύση.

Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας και δεν θα παρατήσουμε τις θεμελιώδεις αρχές της F1, οι οποίες είναι καινοτομία και ανταγωνισμός. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι που δεν μοιράζονται τις ίδιες αξίες με την F1. Όμως από την άλλη πρέπει να παραδεχτώ το γεγονός ότι όλοι προσπαθούμε να βρούμε μια μέση λύση. Πρέπει να είναι δίκαιη για όλους και να αλλάξει την παρούσα κατάσταση.

Ο Mattiacci συνέχισε βάζοντας στην εξίσωση και τον Bernie Ecclestone.

Δεν είμαστε μόνο εμείς που θέλουμε να συνεχιστούν οι συζητήσεις, είναι η Honda, η Renault ακόμα κι ο Bernie. Θέλουμε να γίνει πρόοδος. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε ένα κοινό σχέδιο ώστε να βελτιώσουμε το σπορ, τα έσοδα αλλά και το θέαμα. Νομίζω πως όλοι θέλουν να αλλάξει αυτή η κατάσταση όμως για να γίνει αυτό πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεργαστούμε.

Σχόλια

Σχόλια