Έτοιμος να εκραγεί

  Ο Jorge Lorenzo πέταγε φλόγες για τη Bridgestone μετά το αποτέλεσμα στο Κατάρ

  Κατακόκκινος (από τα νεύρα) και φανερά ενοχλημένος ήταν ο Jorge Lorenzo μόλις επέστρεψε στο box της ομάδας έπειτα από την πτώση στον πρώτο γύρο του αγώνα. Ο δις πρωταθλητής της Yamaha έπεσε θύμα του «κακού» εμπρός ελαστικού της Bridgestone και με ένα λάθος που δεν μας έχει συνηθίσει πέταξε στα σκουπίδια βαθμούς και ψυχολογία.

  Ο Ισπανός παρότι παραδέχτηκε πως το λάθος ήταν δικό του στην περίπτωση της πτώσης, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να ρίχνει τα βέλη του προς τη Bridgestone και να τονίζει το πόσο δεν κάνουν για τη Yamaha και το οδηγικό στιλ του. «Δεν είμαι τέλειος, είμαι απλός άνθρωπος που κάνω λάθη. Τα ελαστικά όμως είναι διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι. Το πίσω ιδιαίτερα δεν βοηθάει στο φρενάρισμα στην είσοδο της στροφής», είπε με νόημα ο Jorge ο οποίος ξεκινά το πρωτάθλημα με μειονέκτημα 25 βαθμών.

  Ο Massimo Meregalli, διευθυντής της ομάδας, πάντως είχε προειδοποιήσει τον Lorenzo να «ξεκινήσουμε καλά και να μην πιέσουμε σαν τρελοί γιατί γλιστράει», κάτι που ο αναβάτης του δεν το ακολούθησε δυστυχώς.

  Παρακολουθήστε το video με την πτώση του Ισπανού.

  Σχόλια

  Σχόλια