Παρουσίαση του νέου Kawasaki Z300

  Η Kawasaki παρουσιάζει την πρώτη στον κόσμο Supernaked μοτοσυκλέτα 300cc

  Δελτίο Τύπου

  Η έκθεση EICMA 2014 είναι ένα σημαντικό γεγονός για την Kawasaki, με την εντυπωσιακή παρουσίαση 6 νέων μοντέλων. Μια νέα προσθήκη στην «πράσινη» οικογένεια είναι το Ζ300, η πρώτη Supernaked μοτοσυκλέτα 300cc στον κόσμο και ένας σημαντικός μαχητής στην κατηγορία των entry-level μοτοσυκλετών.

  Βασισμένη στην επιτυχία του Ninja 300, το Ζ300 καλύπτει ένα κενό της αγοράς σε μια αναπτυσσόμενη κατηγορία μοτοσυκλέτας. Συνδυάζοντας το στυλ Ζ και τις επιδόσεις Ninja, αυτή η προκλητική και αιχμηρή νέα μοτοσυκλέτα προσφέρει τις συγκινήσεις των μεγαλύτερων Ζ αδελφών της. Φιλοδοξεί να δώσει σε ένα ευρύ κοινό νέων αναβατών τη δυνατότητα να οδηγήσουν μια πραγματικά σπορ μοτοσυκλέτα, αλλά και να αποτελέσει ένα απολαυστικό και αποτελεσματικό μέσο μετακίνησης για πιο έμπειρους αναβάτες, διατηρώντας το πρεστίζ και τη γοητεία των μοντέλων μεγαλύτερου κυβισμού της Kawasaki.

  Στην καρδιά του Ζ300 πάλλεται ο υψηλής απόδοσης δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 296cc, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, που φοράει και το Ninja 300. Παρά τον μικρότερο κυβισμό της μοτοσυκλέτας, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι συγκρίσιμη με τις μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες της οικογένειας Ζ. Μεταξύ των σημαντικότερων χαρακτηριστικών του ξεχωρίζουν οι διπλές πεταλούδες γκαζιού που παρέχουν μεγάλη ισχύ και ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών. Μια πολύ χρήσιμη τεχνολογική εφαρμογή που συναντάμε στο Ζ300 είναι ο Συμπλέκτης Υποβοήθησης και Ολίσθησης που κάνει τη μανέτα του συμπλέκτη πιο ελαφριά και εξομαλύνει το απότομο κατέβασμα των ταχυτήτων.

  Το νέο Ζ300 εμφανίζει υψηλής ποιότητας οδηγική συμπεριφορά, έχοντας σύμμαχό του ένα άκαμπτο πλαίσιο σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στην άφθονη ισχύ του κινητήρα. Το πλατύ, flat τιμόνι επιτρέπει στον αναβάτη να ελέγχει καλύτερα τη μοτοσυκλέτα, ενώ το τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm και η πίσω Uni-Trak ανάρτηση εξασφαλίζουν σταθερότητα και άνεση τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε σπορ οδήγηση.

  Ενισχύοντας τη σπορ εικόνα και αίσθηση της μοτοσυκλέτας, τα δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα με διπίστονες δαγκάνες, μπροστά και πίσω, εξασφαλίζουν εξαιρετική δύναμη πέδησης και έλεγχο της μοτοσυκλέτας. Για πιο αυξημένη ασφάλεια, υπάρχει διαθέσιμη έκδοση ABS, εξοπλισμένη με μια από τις μικρότερες και πιο εξελιγμένες μονάδες ABS της αγοράς.

  Το επιθετικό στυλ Sugomi του Ζ300 συμπληρώνεται από το σπορ πίνακα οργάνων, που συνδυάζει ένα μεγάλο, αναλογικού στυλ ταχύμετρο με οθόνη LCD πολλαπλών ενδείξεων. Ο LED πίσω φωτισμός ενισχύει περαιτέρω την άγρια εικόνα του Ζ300.

  Δώστε ένταση και πάθος στην καθημερινή σας οδήγηση με μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει το στυλ Ζ και τις επιδόσεις Ninja σε ένα συναρπαστικό πακέτο.

  Kawasaki Z300 – Ώρα για δράση!

  Σχόλια

  Σχόλια