Το νέο Cooper Zeon CS Sport

  Η Cooper Tires εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης

  Δελτίο Τύπου

  Η Cooper Tires εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης.Επενδύει στην μάρκα με στόχο την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα της, την αύξηση της φήμης της και την διείσδυση της  εικόνας της. 

  Το Cooper Zeon CS Sport σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε με στόχο να συναρπάσει στην οδήγηση. Προσφέρεται σε επιλεγμένες διαστάσεις 18 και 19 ιντζών , όλα με δείκτη ταχύτητας Υ για οχήματα υψηλών επιδόσεων. Το νέο ελαστικό έχει χαρακτηριστικά νέου σχεδιασμού που μεγιστοποιούν τις επιδόσεις και τις  οδηγικές εμπειρίες. Το υψηλής ανάμιξης πέλμα πυριτείου (Silica) προσφέρει καλύτερο  κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα . Η τεχνολογία “Optinoise” εξασφαλίζει αθόρυβο ταξίδι και βελτιωμένη άνεση.

  Το ενισχυμένο “Flipper” βελτιώνει την απόκριση στο τιμόνι και ενισχύει την σταθερότητα ενώ το σπιράλ 0ο   restrictor βελτιώνει τις επιδόσεις στις υψηλές ταχύτητες. Το CS Sport είναι το κορυφαίο ελαστικό της Cooper, προκαλεί και ξεπερνά τον ανταγωνισμό ειδικά στο κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα. ΄Όπως δήλωσε ο David Coulthard «το νέο ελαστικό Cooper Zeon CS Sport ,  είναι ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων για σοβαρούς οδηγούς. Εκφράζεται με το νέο slogan “Driving on” και “Driven by success”

  Σχόλια

  Σχόλια