Ο Verstappen θέλει Vergne

Ο Max Verstappen ετοιμάζεται για την παρθενική του χρονιά στην F1 με την Toro Rosso και δηλώνει ότι θέλει για team-mate το 2015 τον Jean-Eric Vergne. Αρχικά ο Γάλλος ήταν προγραμματισμένο να φύγει από την ομάδα αλλά μετά την προαγωγή του Daniil Kvyat στην Red Bull Racing το υπάρχει μια θέση κενή στην STR. Η ομάδα ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει και εκτός του Vergne για την θέση ακούγεται και τα ονόματα των Carlos Sainz Jr, Alex Lynn και Pierre Gasly. Ο Verstappen όμως θεωρεί ότι η εμπειρία του Vergne θα κάνει καλό τόσο στην ομάδα όσο και στον ίδιο.

Θεωρώ πως είναι καλύτερο για την ομάδα να έχει έναν έμπειρο οδηγό. Θα ήταν καλύτερα να μείνει ο Jean-Eric. Επίσης θα είναι καλύτερο και για εμένα διότι μπορώ να μάθω από την εμπειρία του και να βελτιωθώ.  Αν δεν ήταν καλό ταλέντο δεν θα ήταν στην F1, οπότε αξίζει να μείνει.

Ο Verstappen ολοκλήρωσε το FP1 στο Austin σημειώνοντας τον 10ο χρόνο σχεδόν 9 δέκατα πίσω από τον Kvyat.

Το ίδιο πιστεύει κι ο Vergne, πως η εμπειρία του χρειάζεται στην ομάδα.

Υπάρχουν πολλά θετικά στο να με κρατήσουν. Ο Max είναι σπουδαίο ταλέντο και μπορεί να μάθε από εμένα όπως έκανε ο Daniil φέτος. Νομίζω ότι είναι καλό για όλους το να μείνω στην ομάδα.

Σχόλια

Σχόλια