Θετικό το τεστ του Stoner με το HRC (Vid)

  Ο Casey Stoner ολοκλήρωσε στο Motegi τις δοκιμές με την Honda RC213V του 2015

  Το προγραμματισμένο διήμερο τεστ του Casey Stoner με τη Honda ολοκληρώθηκε στην πίστα του Motegi στην Ιαπωνία. Ο Αυστραλός, με μια ρετρό αγωνιστική φόρμα του HRC που του σχεδίασε η Alpinestars, ανέβηκε στη σέλα της RC213V του 2015 και ξεκίνησε τη δουλειά της αξιολόγησης της μοτοσικλέτας. Την πρώτη ημέρα ο Stoner γύριζε στην πίστα με τα ελαστικά της Bridgestone, ενώ σήμερα, Πέμπτη, θα δοκίμασε και τα ελαστικά της Michelin.

  Ο Αυστραλός δύο φορές πρωταθλητής είπε:

  Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω τη μοτοσικλέτα ξανά έπειτα από έναν χρόνο. Αλλά όλα ήταν καλά, βρήκα το ρυθμό μου σχετικά γρήγορα και έβγαλα το πρόγραμμα δοκιμών. Το HRC είχε σχέδιο. Την πρώτη ημέρα πήγαμε καλά, δοκιμάσαμε το στήσιμο του Marc και του Dani με το πρωτότυπο του 2015 και τα συγκρίναμε βρίσκοντας κάποιες ενδιαφέρουσες διαφορές και χρήσιμα δεδομένα. Επίσης εξελίξαμε λίγο τον κινητήρα και δοκιμάσαμε μερικά νέα εξαρτήματα που έφερε η Honda. Σήμερα, περάσαμε τη μέρα με τα ελαστικά της Michelin για το 2016. Γενικά ήταν χρήσιμες δύο ημέρες και κάναμε αρκετούς γύρους.

  Ο Livio Suppo, επικεφαλής ομάδας στη Repsol Honda, τόνισε στο GPOne.com

  Όπως είχαμε προγραμματίσει ο Casey οδηγεί την RC213V του 2015. Όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα αυτό το τεστ προγραμματίστηκε επειδή είχαμε χάσει αρκετές δοκιμές λόγω κακού καιρού. Πραγματοποιούμε λοιπόν αυτό το διήμερο τεστ, αλλά για την ώρα δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι άλλο. Προτιμούμε να προσεγγίσουμε την κατάσταση βήμα-βήμα.

  Πάρτε μια γεύση από τη νέα δουλειά του Stoner εδώ

  Σχόλια

  Σχόλια