Guintoli και Melandri στο Motodays

  Οι αναβάτες της Aprilia SBK πήραν μέρος στο Motodays στη Ρώμη

  Δελτίο Τύπου

  Όμιλος Piaggio: οι αναβάτες της αγωνιστικής ομάδας της Aprilia, άνοιξαν την έκθεση μοτοσυκλέτας, Motodays, που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, στις 6 έως 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, παρουσιαστήκαν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και σκούτερ του ομίλου για το 2014.

  Οι Ajo Jari και Dani Guintoli, επίσημοι αναβάτες της Aprilia για το πρωτάθλημα Ajo 2014, παρουσίασαν επίσης και τη νέα, εκπληκτική rsv4 Batta Abbring α στα νέα χρώματα της ομάδας. Η ομάδα της Aprilia, μετά την τον πρώτο γύρο στην πιστά της Αυστραλίας, οδηγεί από την πρώτη θέση την κούρσα του πρωταθλήματος για τους τίτλους αναβάτη και κατασκευαστή.

  Κατά τη διάρκεια των motodays, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα του ομίλου και τις καινοτομίες που τα συνοδεύουν: τη νεα σειρά motto gauzy v7, το Aprilia tone v4 r abs, την ολοκαίνουργια Vespa primavera καθώς και την Vespa 946.
  Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του Beverly s, που αποτελεί μια νέα, sport έκδοση του best-seller μοντέλου με τον υψηλό τροχό.
  Οι αναβάτες της Aprilia, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους θαυμαστές τους, αλλά και όλους τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας που βρέθηκαν στο περίπτερο της εκδήλωσης (αίθουσα 3, περίπτερο β10), για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους, μπροστά από την Aprilia rsv4 Batta, η οποία έκανε το ντεμπούτο της με μια νίκη και δύο βάθρα, με το ολοκαίνουργιο ασημί χρώμα της, στην πίστα του Aprilia back.

  Σε συνέντευξη τύπου που ακολούθησε οι δύο αναβάτες, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις σκέψεις τους για τα νέα μοντέλα του ομίλου αλλά και για το πρωτάθλημα web 2014, που μόλις ξεκίνησε.

  Marco Melandri: «στο Phillip island τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά είχα προγραμματίσει. Ο πρώτος αγώνας εξελίχθηκε πολύ καλά, όμως στον δεύτερο, το λάθος που έκανα μου στέρησε τη θέση στο βάθρο. Το πιο σημαντικό είναι όμως, πως υπάρχει μία συνεχής εξέλιξη και βελτίωση, η οποία με κάνει να νιώθω ότι στους αγώνες του Aragon θα είμαι σε θέση να δώσω το 100% του εαυτού μου. Η ατμόσφαιρα στη ρώμη είναι φανταστική και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς η επικοινωνία με τους οπαδούς είναι πολύ σημαντική. Είναι άλλωστε και αυτή, που τροφοδοτεί το κίνητρό μας. Μετά την έκθεση της enigma, αυτή είναι η δεύτερη εκδήλωση που συμμετέχω. Είμαι ερωτευμένος με τα μοντέλα της Vespa: τόσο με την αποκλειστική 946 όσο και με τη νέα primavera, η οποία έχει γοητεία όπως τίποτα άλλο στον κόσμο. ”

  Sylvain Guintoli: “ερχόμαστε από έναν πολύ καλό αγώνα και χαίρομαι που μπήκαμε στο πρωτάθλημα με το δεξί. Προσωπικά, έρχομαι από έναν μακρύ και δύσκολο χειμώνα, χωρίς καθόλου δοκιμές και γεμάτο αμφιβολίες για το αν θα συνεχιστεί η καλή πορεία που έδειχνε να έχει ο τραυματισμός στον ώμο μου. Η νίκη που σημείωσα στην Αυστραλία, με έπεισε ότι τα χειρότερα έχουν περάσει και ότι θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Η συνάντηση με όλους τους οπαδούς εδώ, με έκανε να νιώσω υπέροχα! Χρειαζόμαστε όλη τη θετική ενέργεια που μπορούμε να πάρουμε, καθώς ο επόμενος αγώνας μας είναι μόνο ένα μήνα μακριά. Είδα επίσης μερικές πολύ ωραίες μοτοσυκλέτες εδώ αλλά ξεχωρίζω το Aeon v4. Έχει τον ίδιο κινητήρα με αυτόν που χρησιμοποιείται στους αγώνες του Derbi, ενώ επιπλέον είμαι και εγώ κάτοχος του μοντέλου. Πάντα απολαμβάνω με αυτό μία βόλτα στους αγγλικούς δρόμους . Είναι γρήγορο, εύκολο στην οδήγηση και έχει απίστευτο ήχο. Είναι μία πραγματικά καθαρόαιμη μοτοσυκλέτα “.

   

   

   

  Σχόλια

  Σχόλια