3ο Trial Ride 2014

  Δελτίο Τύπου

  Μετά το 1ο και το 2ο Φιλικά Trail Ride για το 2014, συνεχίζουμε με το 3ο αλλάζοντας πλεύση και περιοχή, στις 6 Απριλίου.

  Καθώς η άνοιξη θα είναι στα φόρτε της και η λάσπη θα υποχωρεί στο Βούντημα, θα εκδράμουμε στην πίσω πλευρά της Πάρνηθας προς τα Δερβενοχώρια.

  «Καθαρόαιμα» enduro, μοτοσυκλέτες on-off, μεγάλα δικύλινδρα, Quads και γουρούνες, Buggies, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα, σε ένα πολύχρωμο τρενάκι στα πέριξ της Αττικής! Τα μέρη μας είναι απίστευτα και πολλά δεν τα έχουμε γνωρίσει ακόμη!

  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 6 Απριλίου λοιπόν, με κέντρο και έδρα πάλι το Κρυονέρι και το γνωστό μας Limit Up! Οι διαδρομές θα είναι ποικίλες, με μαλακά χώματα και λάσπη, αλλά και τα συνήθη πετρώδη της Αττικής Γης. Στόχος μας, μέχρι το τέλος της χρονιάς, να έχουμε ολοκληρώσει 1000 διαφορετικά χιλιόμετρα στο νομό Αττικής!

  Απαλλαγμένοι από το άγχος της διάκρισης, εκδράμουμε με Road Book για να λασπωθούμε, να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας, να γνωρίσουμε τα μέρη μας!

  Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να διακόψουν την διαδρομή νωρίτερα από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα της διαδρομής, στα 30, 70, 90, 110km.

  Αποτελέσματα και χρονομετρήσεις, ΔΕΝ θα έχουμε! Θα έχουμε όμως βραβεύσεις! Πολλές και διάφορες! Στον πιο «νέο αναβάτη», στο πιο παλιό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, στον πιο λερωμένο οδηγό, στον πιο «χαμένο», στην πιο πολύχρωμη στολή, στην πιο μεγάλη παρέα, στους Rookies… κτλ κτλ… Επίσης θα κληρώσουμε πλούσια δώρα από τους πολλούς δωροθέτες μας!

  To κόστος συμμετοχής θα είναι 25€ για τις μοτοσυκλέτες, 30€ τα Buggies και 40€ για τα αυτοκίνητα, ενώ τα μέλη του Αθλητικού σωματείου Off Road Team θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10€. Για τους φίλους μας από την επαρχία η συμμετοχή είναι δωρεάν!

  Εναλλακτικά σε όσους επιθυμούν διαφορετικό τρόπο πλοήγησης, μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS.

  Σας υποσχόμαστε μια απίθανη – χωματερή Κυριακάτικη βόλτα, για κάθε οδηγικό επίπεδο αναβατών – οδηγών, αλλά και για κάθε επίπεδο οχήματος!

  Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

  3TR-2t

  Σχόλια

  Σχόλια