Φήμες στέλνουν τον Button στο WEC

O Jenson Button μπορεί να είναι ο επόμενος αστέρας της F1 ο οποίος θα μεταπηδήσει στο WEC για το 2015. Ο Βρετανός περιμένει την McLaren να ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο για το 2015 και βρίσκεται σε πίεση καθώς δεν γνωρίζει αν ο Fernando Alonso θα αντικαταστήσει αυτόν ή τον rookie Kevin Magnussen στην ομάδα.

Σύμφωνα με το BBC o Βρετανός μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Mark Webber και να στραφεί στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα sportscar racing. O μάνατζερ του Button, Richard Goddard, δήλωσε σχετικά:

Ο Jenson είναι επικεντρωμένος στη Formula 1 και θα μείνει εκεί μόνο αν έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Έτσι είμαστε ανοιχτοί στο να μιλήσουμε με τον οποιοδήποτε. Ο Jenson είναι ένας απίστευτα γρήγορος οδηγός. Είναι πολύ καλός για να είναι στο πίσω μέρος του grid. Οπότε ή θα έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο ή θα πάει αλλού. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) είναι ένα τρομερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αναπτύσσεται γρήγορα και όλο και περισσότερος κόσμος μαθαίνει γι’ αυτό.

Οι φήμες συνδέουν τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή με την ομάδα της Porsche η οποία δεν έχει ανακοινώσει το lineup της για την επόμενη σεζόν.

Οι φήμες όμως δεν σταματάνε εκεί. Ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicali συνδέεται με την Audi ως πιθανός αντικαταστάτης του Wolfgang Ullrich στο τιμόνι της και τον Fernando Alonso ως έναν εκ των οδηγών της γερμανικής ομάδας.

Να δούμε όμως τι αληθεύει γιατί από φήμες φέτος έχουμε χορτάσει και αυτή τη στιγμή μόνο ο χρόνος είναι ο καλύτερος μας φίλος.

Στάθης Κοκκορόγιαννης

Σχόλια

Σχόλια