Μεταξύ σοβαρού και αστείου…

  Ο Cal Crutchlow είπε την αλήθεια, όσο και αν ήθελε να το κρύψει

  Η Τετάρτη στο Κατάρ ήταν ημέρα παρουσιάσεων, συνεντεύξεων και φωτογραφήσεων για ομάδες και αναβάτες. Όλοι είχαν υποχρεώσεις με τον Τύπο για να δώσουν την δική τους προοπτική για τη νέα χρονιά και οι δηλώσεις κυμάνθηκαν στα πλαίσια του τετριμμένου.

  Ο Cal Crutchlow ωστόσο έδωσε τροφή για προβληματισμό στις δηλώσεις του, κάτι που είχε ξεκινήσει στο twitter την ημέρα που ανακοινώθηκαν οι νέοι κανονισμοί. Ο Βρετανός με το άκουσμα των νέων κανονισμών έστειλε ένα tweet στο οποίο γέλαγε επιδεικτικά, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ειρωνεία που κρύβουν μέσα τους οι νέοι κανονισμοί και το πόσο η Ducati πέτυχε το στόχο της να φέρει στα μέτρα της την κατάσταση.

  Αργότερα την Τετάρτη στη Συνέντευξη Τύπου, ο Βρετανός της Ducati μεταξύ σοβαρού και αστείου σχολίασε πως «ο κανονισμός έγινε καλύτερος για εμάς, ξανά!», ωστόσο έσπευσε να παραδεχτεί – όταν σοβαρεύτηκε – πως το έξτρα μαλακό ελαστικό και η επιπλέον ισχύ του κινητήρα με τα έξτρα καύσιμα δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα την Ducati φέτος. Στόχος παραμένει για τον Cal η εξέλιξη της μοτοσικλέτας και αυτή είναι βασικά η σωστή νοοτροπία που πρέπει να έχει ο ίδιος και η ομάδα.

  Σχόλια

  Σχόλια