Η McLaren εντυπωσίασε τον Hamilton

Η Mercedes και ο Lewis Hamilton ολοκλήρωσαν την  πρώτη ημέρα του Ρωσικού Grand Prix στην κορυφή της κατάταξης. Όμως αυτή τη φορά ο Βρετανός πίσω του δεν είχε τον Nico Rosberg αλλά τον Kevin Magnussen. Η McLaren έδειξε να κάνει μια πολύ δυναμική αρχή στο Sochi με τον Δανό στο FP2 αλλά και τον Jenson Button στο FP1. Ο ρυθμός της MP4-29 ήταν εξαιρετικός τραβώντας ακόμα και το βλέμμα του Hamilton.

Η McLaren είναι πολύ κοντά, κάτι το οποίο είναι καλό για όλους, είναι ωραίο να έχεις μάχη. Έκαναν εξαιρετικό αγώνα στην Ιαπωνία, ο ρυθμός τους ήταν πραγματικά πολύ καλός, ιδίως του Jenson. Δεν ξέρω αν έχουν κάνει βήμα προόδου αυτό το 3ήμερο, αλλά δείχνουν σε καλή κατάσταση. Θα δούμε πως θα είναι αύριο.

Ο Βρετανός συνέχισε λέγοντας πως του ήταν δύσκολο να οδηγήσει το πρωί στο FP1 καθώς οι σκέψεις για τον Jules Bianchi είναι έντονες.

Γενικότερα νοιώθω άνετα στις νέες πίστες, απλώς προσπαθώ να τις μάθω και μεγαλώνοντας μπορείς μαθαίνεις ταχύτερα. Το μονοθέσιο ήταν εξαιρετικό σήμερα. Πρέπει να πω ότι δεν ήταν εύκολο να πως στο μονοθέσιο σήμερα το πρωί με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Αλλά το απόγευμα ήμουν σε καλύτερη κατάσταση.

Σχόλια

Σχόλια