Έμαθε άραγε;

  Ο Mikkelsen είδε, στο Μεξικό, τι παθαίνεις όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος

  Το Ράλι Μεξικού είναι γνωστό για τον σκληρό χαρακτήρα του με τα πληρώματα κάθε χρόνο να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να έχουν ατυχήματα. Στο φετινό ράλι οι Andreas Mikkelsen και Robert Kubica ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες εξόδους, συνολικά 4 σε 3 ημέρες. Ο Πολωνός τούμπαρε δύο φορές το Fiesta WRC αλλά στο κάτω-κάτω οδηγεί με ενάμιση χέρια και όπως παραδέχθηκε κι ο ίδιος πρέπει να αλλάξει λίγο το στυλ του. Ο Νορβηγός της VW όμως δεν έχει δικαιολογία. Ο Mikkelsen την πρώτη ημέρα διέλυσε τον εμπρός τροχό του Polo WRC και την δεύτερη ημέρα το τούμπαρε.

  Όταν ρωτήθηκε ο επικεφαλής της ομάδας, Jost Capito, τι συμβαίνει με τον νεαρό απάντησε ότι και τα δύο ατυχήματα συνέβησαν όταν ο ρυθμός του Mikkelsen ήταν πιο αργός από τις υπόλοιπες φάσεις του ράλι. Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι έκανε πολλά λάθη και έμαθε με τον σκληρό τρόπο τι συμβαίνει όταν δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος.

  Ο Mikkelsen πρέπει να συγκεντρωθεί και να επανέλθει καθώς έχει δείξει ότι έχει την ταχύτητα, ακόμα και για μια νίκη φέτος. Η VW μάλλον δεν χρειάζεται άλλον έναν Jari-Matti Latvala, γρήγορο αλλά ασταθή. Βέβαια να πούμε ότι ο Φινλανδός έχει βελτιωθεί σημαντικά τον τελευταίο χρόνο. Ο Mikkelsen πήγε στο Μεξικό έχοντας τον καλύτερο τερματισμό της καριέρας του στο προηγούμενο ράλι και αυτό μάλλον του «φούσκωσε» το μυαλό. Τώρα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση στο Ράλι Πορτογαλίας στις αρχές Απριλίου.

  Σχόλια

  Σχόλια