Παρουσίαση SMF Team

  Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε η αγωνιστική ομάδα ποδηλάτου SMF

  Δελτίο Τύπου

  Η Θεσσαλονίκη, βασίλισσα του Θερμαϊκού το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχτηκε την SMF TEAM! Ο Λευκός Πύργος κάτω απο την σκιά του φιλοξένησε την 1η παρουσία της επαγγελματικής ομάδας SMF TEAM! Η παραλία πλημύρισε από χιλιάδες κόσμο συνδυάζοντας μια ανοιξιάτικη βόλτα με επίσκεψη στην εκδήλωση!

  Όλα κύλισαν όμορφα. Διαγωνισμοί για τους λιλιπούτιους μας φίλους , αλλά και για τους μεγάλους . Παιχνίδια που σπάνια συναντάμε σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. O Kώστας Σταμούλης με την ενέργεια και το ταλέντο του παρουσίασε σε όλους τους επισκέπτες διάφoρους διαγωνισμούς και παιχνίδια κάνοντας τους περισσότερους να αναπολούν την παιδική τους ηλικία .

  Το περίπτερο της διοργάνωσης SMF – Sfendami Mountain Festival ενημέρωνε τους επισκέπτες για την γιορτή που ετοιμάζεται στις 26-27 Απριλίου στην Σφενδάμη! Ακριβώς δίπλα η SMF TEAM με όλους τους αθλητές της : Ιορδανίδη Αλέξανδρο, Χασαπίδη Δημήτρη, Μολλά Χαρούν, Αντωνιάδη Δημήτρη, Βροχίδη Αλέξανδρο και Γουβή Ελυσαίο! Είχαν όλοι την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους αθλητές της ομάδας και τα Ideal Race Pro καθώς και να μάθουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και τους στόχους τους. Συμπαραστάτης της εκδήλωσης η εταιρία ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ SMART παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο αυτοκίνητου και ένα ποδήλατο e-bike SMART. Ταυτόχρονα μοίραζε πολλά δώρα σε όλους τους επισκέπτες !

  Η εταιρία ΟPTIKONXPRESS προσέφερε περισσότερα από 20 ζευγάρια γυαλιά ηλίου στους νικητές των διαγωνισμών και πολλές δωροεπιταγές των 50 ευρώ για αγορά γυαλιών ηλίου από τα καταστήματα της! Την μουσική επένδυση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο d.j ΝΚ – Νίκος Κουφός. Και στο τέλος η κλήρωση – ένας τυχερός από τα Ιωάννινα κέρδισε το ποδήλατο της IDEAL και πολλοί άλλοι δώρα! Μια διανυκτέρευση από το δασικό χωριό ΚΕΔΡΟΣ στα Τζουμέρκα, μια διανυκτέρευση στην πετροκερασιά Κιλκίς και διανυκτερεύσεις στην Βοβούσα Ιωαννίνων από τους διοργανωτές του αγώνα Protect Aoos!

  Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης την εταιρία ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΑΕΒΕ SMART και την εκπρόσωπο της, Ιωαννίδου Κατερίνα και Αντωνίου Δώρα όπως και την εταιρία AD THERM!
  Την εκδήλωση τίμησαν περισσότεροι από 7000 κόσμο καθώς και οι εκπρόσωποι της εταιρίας IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ που είναι και ο βασικός χορηγός της ομάδας – με τους Αλεξίου Δημήτριο και Φωτεινό Γιώργο!
  Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το διαδραστικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας… Ο FOCUS FM 103.6, Ο ΑΡΕΝΑ FM, τo Epitrohon.gr και το Περιοδικό MBIKE!

  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 26-27 Απριλίου στο 8o SMF στην Σφενδάμη Πιερίας που για το 2014 έχει ενταχτεί στο καλεντάρι της UCI (παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας ) Για όλες της εξελίξεις της SMF TEAM και της διοργάνωσης SMF ενημερωθείτε από το www.sfendami .gr

  Αγωνιστική παρουσία της SMF TEAM

  Το ξημέρωμα της Κυριακής επεφύλαξε μια ηλιόλουστη ημέρα. Η SMF TEAM βρέθηκε στο δάσος Κουρή εξω από την Θεσσαλονίκη σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας που διοργάνωσε το σωματείο 1000 Δένδρα. Από την SMF TEAM ανάμεσα σε 100 αθλητές στην γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν οι Χαρούν Μολλά, Ιορδανίδης Αλέξανδρος και ο Βροχίδης Αλέξανδρος. Ξεκάθαρη νίκη του Βροχίδη Αλέξανδρου σηκώνοντας το κύπελλο του νικητή του αγώνα για πολλοστή φορά με διεκδίκηση της θέσης από τον Ιορδανίδη Αλέξανδρο που ένα σκασμένο λάστιχο στον 2ο γύρο τον άφησε στην 3η θέση γενικής κατηγορίας.

  Ο Μολλα Χαρούν παρότι έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στον 1ο γύρο μια δυνατή πτώση με το ποδήλατό του δεν τον επέτρεψε να συνεχίσει αφήνοντας τον εκδορές σε όλο του το σώμα. Του ευχόμαστε περαστικά και να ανακάμψει γρήγορα. Το επόμενο Σαββατοκύριακο η SMF TEAM θα βρεθεί στην Σαλαμίνα στα Κανάκια για το πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας!

  Σχόλια

  Σχόλια