Ο Bautista στην Aprilia

  Ο Alvaro Bautista παραμένει στην Gresini για τα επόμενα δύο χρόνια

  Ένας ακόμα αναβάτης βρήκε στέγη για την επόμενη χρονιά. Ο Alvaro Bautista συμφώνησε με την ομάδα του Fausto Gresini να συνεχίσει με την ομάδα και να οδηγήσει τις εργοστασιακές Aprilia το 2015 και το 2016. Ο Ισπανός βρίσκεται ήδη 3 χρόνια με την ομάδα, ωστόσο τώρα έχει μια καινούρια πρόκληση που είναι να εξελίξει την πρωτότυπη μοτοσικλέτα της Aprilia τα επόμενα δυο χρόνια.

  Ο Ισπανός αναβάτης τόνισε

  Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπέγραψα με την Aprilia για την επόμενη χρονιά. Η συνεργασία με έναν κατασκευαστή είναι κάτι που ήθελα για το μέλλον μου και η Aprilia μου πρόσφερε μια καλή ευκαιρία. Έχω κίνητρο για τη νέα περιπέτεια διότι επιστρέφω σε μια εταιρία που μου χάρισε πολλές χαρές και μοιραστήκαμε καλές στιγμές. Έχω δουλέψει στο παρελθόν με εργοστασιακή ομάδα και η εξέλιξη ενός νέου project μου αρέσει πολύ. Γνωρίζοντας ότι θα έχω μεγάλη στήριξη από πολλούς μηχανικούς είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά.

  Μένει να επισημοποιηθεί και ο δεύτερος αναβάτης της Aprilia Gresini με πιθανότερο τον Marco Melandri, ενώ παίζει και το όνομα του Eugene Laverty.

  Σχόλια

  Σχόλια