Ο Hamilton αναρωτιέται για την στάση της FIA

Η μάχη των Lewis Hamilton και Nico Rosberg για το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στο Ιταλικό Grand Prix αλλά η απόφαση της FIA να μην επιβάλει ποινή στον Γερμανό μετά την επαφή στο Spa έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στον Hamilton. Ο Βρετανός αναρωτιέται αν μετά από αυτήν την απόφαση θα υπάρξει ποινή σε παρόμοιο συμβάν η θα μπορούν να παλεύουν όσο σκληρά θέλουν χωρίς συνέπειες; Το… μπαλάκι είναι στα χέρια της FIA και οι Hamilton-Rosberg θα δώσουν άλλη μια σκληρή μάχη στο ring της Monza…

Θεωρώ ότι η FIA έχει δύσκολη δουλειά και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με σωστές αποφάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο σενάριο όμως είναι καλό ερώτημα: πως θα συνεχίσουμε μετά από αυτό; Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούμε να πλησιάζουμε πολύ κι αν ο οδηγός μπροστά μας τεθεί εκτός αγώνα δεν θα συμβεί τίποτα; Ή αν γίνει κάτι παρόμοιο θα υπάρξει ποινή; Όλοι θέλουμε να μπορούμε να δίνουμε μάχες. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ένα μονοθέσιο με τόσο υψηλές ταχύτητες χωρίς να υπάρχουν επαφές, αλλά υπάρχει και ένα όριο.

Στη συνέντευξη Τύπου τόσο ο Hamilton όσο κι ο Rosberg δήλωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μέσα στην ομάδα και πως όλοι δουλεύουν σκληρά για το πρωτάθλημα.

Ο Hamilton δήλωσε:

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα η οποία θέλει να νικήσει, οπότε θα δουλέψουν όσο πιο σκληρά μπορούν.

Ο Rosberg δήλωσε:

Όλη τη χρονιά είχαμε δίκαιη μάχη. Έχουμε το καλύτερο μονοθέσιο, είμαστε η καλύτερη ομάδα κι αυτό συμβαίνει διότι δουλεύουμε σαν ομάδα. Αν δεν μπορείς να δουλέψεις ως ομάδα δεν κυριαρχείς στο άθλημα.

Σχόλια

Σχόλια