Μίλα μου για… Miller

  Ο Jack Miller ήταν ταχύτερος στη Jerez τη 2η ημέρα, Nakagami στη Moto2

  Ο Jack Miller έβαλε τα πράγματα στη θέση τους τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Jerez για τις μικρές κατηγορίες του MotoGP. Ο νεαρός Αυστραλός, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό χειμώνα και έχει κάνει το επόμενο βήμα στην απόδοσή του, βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης με την εργοστασιακή KTM και συνέχισε να κοιτάζει με θράσος τον τίτλο του πρωταθλητή του 2014. Μένει να δούμε αν ο Miller μπορεί να συνεχίσει το έργο του Casey Stoner καθώς λείπει ένας γρήγορος Αυστραλός από το πρωτάθλημα (δεν νομίζω ο Broc Parkes να χτυπήσει βάθρα φέτος).

  Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Isaac Vinales με KTM, ενώ η Husqvarna του Danny Kent έκλεισε την τριάδα. Καλύτερα ήταν τα πράγματα για τη Honda με τον «βετεράνο» Efren Vazquez να σκαρφαλώνει στην 5η θέση, ενώ στη δεκάδα ήταν ακόμα μια Honda, αυτή του Alex Rins και μια Mahindra, αυτή του Miquel Oliveira.

  Στη Moto3 φέτος έχουμε αναβάτες από πάρα πολλά μέρη του κόσμου και όποιος έχει συνδρομή στο motogp.com μπορεί να παρακολουθήσει ένα όμορφο video που παρουσιάζονται οι αναβάτες.

  Στη Moto2, o Takaaki Nakagami συνέχισε να γράφει τους καλύτερους χρόνους με την Kalex έχοντας τους Luthi (Suter) και Cortese (Kalex) πίσω του. Εξαιρετικός ήταν ο χρόνος του Johann Zarco με την Caterham που τον έφερε στην 4η θέση, ενώ δυσκολίες αντιμετώπισε ο Maverick Vinales ο οποίος έμεινε στην 14η θέση.

  Η δράση ολοκληρώνεται την Πέμπτη με την τελευταία ημέρα δοκιμών.

  Αποτελέσματα Moto3 2η ημέρα

  Αποτελέσματα Moto2 2η ημέρα

  Σχόλια

  Σχόλια