Στόχος το βάθρο για Ferrari

Οι Alonso και Raikkonen δήλωσαν ότι η νίκη στην Αυστραλία είναι υπόθεση Mercedes

Η Ferrari ήταν σίγουρα η ομάδα που προκάλεσε τα μεγαλύτερα ερωτηματικά στις χειμερινές δοκιμές τόσο σε Jerez όσο και σε Μπαχρέιν. Οι Ιταλοί φαίνεται να έχουν κάνει το κάτι παραπάνω όσο αφορά την ψύξη του κινητήρα ο οποίος δείχνει να μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο και αξιόπιστο Mercedes.

Αυτό όμως που προκάλεσε ερωτηματικά και ανησυχία ήταν το ότι η F14 Τ δεν κατάφερε να ακολουθήσει τις Mercedes και Williams στην προσομοίωση αγώνα παρά τις δηλώσεις του Fernando Alonso, ο οποίος είπε ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν επικεντρωθεί στο να κάνουν το μονοθέσιο ταχύτερο.

Οι πρώτες δηλώσεις των Kimi Raikkonen και Fernando Alonso από την Αυστραλία είναι ότι ο στόχος τους είναι το βάθρο. Η νίκη; Αυτή είναι των Mercedes σύμφωνα με τον Raikkonen ο οποίος είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να τις κυνηγήσουν.

Όλοι σε αυτή την πρώτη επαφή είναι πολύ επιφυλακτικοί καθώς πρώτος στόχος είναι να τερματίσουν τον αγώνα και ύστερα θα δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Υπομονή σε λίγο αρχίζει…

Σχόλια

Σχόλια