Προβληματίζει ο Kubica

  Ο Πολωνός είχε δύο εξόδους στο Ράλι Μεξικού αλλά είναι έτοιμος να αλλάξει τρόπο οδήγησης

  Ο Robert Kubica είχε άλλο ένα δύσκολο ράλι με δύο εξόδους και κακό ρυθμό. Ο Πολωνός τα έχει βρει σκούρα μέσα στο cockpit του Ford Fiesta WRC λόγω του προβλήματος στο του χέρι. Μετά το τραγικό ατύχημα που είχε το 2011 έχει παλέψει πολύ σκληρά για να επανέλθει αλλά η κινητικότητα του τραυματισμένου του χεριού είναι περιορισμένη και αυτό του κάνει τη ζωή δύσκολη.

  Με δύο τούμπες σε δύο ημέρες σίγουρα η κατάσταση είναι ανησυχητική. Ενώ πέρυσι, στην πρώτη του πραγματική προσπάθεια με αμάξι WRC, στο Ράλι Μ. Βρετανίας είχε ένα εκπληκτικό 4ήμερο φέτος η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά. Ο μαχητής Kubica δεν τα παρατάει όμως και όπως δήλωσε μετά το Μεξικό θα ξεκινήσει προπόνηση ώστε να αλλάξει τρόπο οδήγησης.

  Η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά στο Monte Carlo. Γνώριζα εξαρχής ότι η αρχή θα είναι δύσκολη. Ξέρω όμως τι πρέπει να κάνω, θα δουλέψω με τις σημειώσεις στα στενά κομμάτια. Εκεί πάσχουμε. Οι σημειώσεις μου είναι καλές στην άσφαλτο αλλά όχι τόσο καλές στο χώμα. Θα κάνουμε ορισμένες αλλαγές και θα προσαρμόσω τον τρόπο οδήγησής. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Πρέπει να θυμάμαι πάντα ότι δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία στα σφιχτά κομμάτια.

  Η επόμενη στάση του πρωταθλήματος είναι τον Απρίλιο στην Πορτογαλία κι εκεί ο Kubica θα προσπαθήσει να είναι καλύτερος.

  Σχόλια

  Σχόλια