Τον έσωσε η Corona

  Ο Neuville πανηγύρισε το πρώτο βάθρο με την Hyundai χάρη σε μια μπύρα

  Το Ράλι στο Μεξικό ολοκληρώθηκε με τα Volkswagen να κάνουν περίπατο «κλειδώνοντας» το πρώτο 1-2 της χρονιάς. Ο Sebastien Ogier κατέκτησε μια καθηλωτική νίκη μπροστά από τον team-mate του, Jari-Matti Latvala αλλά την παράσταση έκλεψε η Corona και ο Thierry Neuville.

  Ο Βέλγος κατέκτησε το πρώτο του βάθρο για την Hyundai, το οποίο όμως λίγο έλειψε να χάσει την τελευταία στιγμή. Στο δρόμο για το Service Park το i20 έχανε υγρά από το ψυγείο και δεν θα έφτανε στον τερματισμό. Το πλήρωμα δεν έχασε την ψυχραιμία του και αντέδρασε άμεσα. Ο συνοδηγό, Nicolas Gilsoul, άδειασε το τεράστιο μπουκάλι Corona στο ψυγείο του i20 την ώρα που αντίπαλοί τους έπιναν για να ξεδιψάσουν. Το i20 έφτασε σώο και αβλαβές στον τερματισμό της Leon και οι Κορεάτες πανηγύρισαν διπλά, τόσο για το βάθρο όσο και για την οξυδέρκεια του πληρώματός τους.

  Είναι γνωστό ότι η τεχνική βοήθεια απαγορεύεται στα πληρώματα και όλοι σκέφτηκαν το ενδεχόμενο διαμαρτυρίας. Όμως η Corona που γέμισε το διψασμένο i20 δεν δόθηκε από κάποιον θεατή αλλά από την οργάνωση. Όλοι οι οδηγοί στον τερματισμό είχαν δώρο 5 λίτρα μπύρα να τα κάνουν ότι θέλουν. Αυτή είναι η ομορφιά των ράλι η οποία παρόλο που οι εποχές έχουν αλλάξει υπάρχει ακόμα.

  Σχόλια

  Σχόλια