Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Massa

Ο Βραζιλιάνος στοχεύει ψηλά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στη Williams ετοιμάζονται για το πρώτο Grand Prix της χρονιάς με χαμόγελα. Γιατί όχι, η ομάδα φαίνεται να έχει βρει το κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή σε σχέση με την πλειοψηφία του grid. Μαζί με την Mercedes είναι τα φαβορί για το 3ήμερο στην Αυστραλία στις 14-16 Μαρτίου.

Μετά από έναν πολύ καλό χειμώνα ο Felipe Massa ξεκινά τη χρονιά με πολύ καλή ψυχολογία δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένος με τις προοπτικές που δείχνει να έχει η χρονιά, τουλάχιστον στο ξεκίνημά της. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ο Βραζιλιάνος είναι στα κέφια του και έχει ένα καλό μονοθέσιο μπορεί να πάει πολύ γρήγορα. Έτσι δεν θα έκανε εντύπωση αν το απόγευμα της Κυριακής στην Μελβούρνη πίνει Mumm και χαμογελά σαν μικρό παιδί. Η αυτοπεποίθηση στην βρετανική ομάδα είναι σε υψηλά επίπεδα με τον τεχνικό διευθυντή, Pat Symonds, να δηλώνει ότι μπορούν να κάνουν μια καλή αρχή στο Albert Park.

Βέβαια δεν βγάζουμε έξω από την εξίσωση τα «ασημί βέλη» με τους ανθρώπους της Williams να δηλώνουν ότι η ομάδα που πρέπει να νικήσουν είναι η Mercedes. Η μάχη των ταχύτερων γύρων στο Μπαχρέιν έδειξε πως οι διαφορές είναι μικρές.

Σχόλια

Σχόλια