Με νέα πίσω πτέρυγα η McLaren

Η McLaren συνεχίζει να πιέζει για την εξέλιξη της MP4-29 και για το Γερμανικό Grand Prix έχει φέρει μια νέα πίσω πτέρυγα με την οποία ελπίζει να βελτιώσει κι άλλο την αεροδυναμική απόδοση. Η πορεία της ομάδας σίγουρα δεν είναι αυτή που όλοι περιμένουμε από την McLaren αλλά στους τελευταίους αγώνες έχει δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης. Ο Jenson Button θεωρεί ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο καθώς είναι μπροστά από το πρόγραμμα. Οι αναβαθμίσεις έρχονται νωρίτερα από τον αρχικό υπολογισμό κι αν αυτό συνεχιστεί θα μπορέσουν να πιέσουν για καλά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι βελτιώσεις στην MP4-29 δεν περιορίζονται μόνο στην πίσω πτέρυγα αλλά υπάρχουν κι άλλες, μικρότερες όμως, διορθωτικές κινήσεις. Στην εμπρός πτέρυγα και στο υπόλοιπο αμάξωμα.

Πάντα προσπαθείς να φέρει αναβαθμίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Το πακέτο που ετοιμάζαμε για το Silverstone ήταν έτοιμο από την Αυστρία. Επίσης έχουμε κάτι νέο σε αυτό το GP. Ο Kevin θα το δοκιμάσει στα FP κι εγώ το Σάββατο. Αυτή η αναβάθμιση ήταν προγραμματισμένη για την Ουγγαρία, όλα κυλούν ταχύτερα κι αυτό είναι καλό. Πρέπει να συνεχιστεί αυτό αν θέλουμε να πάρουμε καλούς βαθμούς στους επόμενους αγώνες.

Ο Βρετανός συνέχισε λέγοντας:

Η 4η θέση δεν ήταν καθόλου άσχημη. Ήμασταν ταχύτεροι από την Ferrari όταν βάλαμε τα ελαστικά που μας βόλευαν. Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες αυτό είναι πρόοδος. Ειδικά το ότι συνέβη σε μια πίστα που η αεροδυναμική παίζει μεγάλο ρόλο είναι πολύ θετικό. Το αεροδυναμικό μας πακέτο βελτιώνεται συνεχώς.

Η McLaren βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών αλλά η διαφορά της από την 3η, Ferrari, είναι μόλις 15 βαθμοί.

Σχόλια

Σχόλια