Αναδιάρθρωση στην Caterham

Η ομάδα ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές στο εσωτερικό της

Η Caterham ανακοίνωσε τις πρώτες αλλαγές που έγιναν στη δομή της ομάδας, μετά την πώληση στους νέους ιδιοκτήτες. Οι επενδυτές από Ελβετία και Μέση Ανατολή έχουν θέσει τον Collin Kolles ως υπεύθυνο του εγχειρήματος με τον Christijan Albers επικεφαλής της ομάδας. Ο Kolles είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ότι θα γίνουν αλλαγές ώστε να διασφαλιστεί το μέλλον της ομάδας.

Υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι η ομάδα έχει απολύσει 30-50 άτομα ώστε να μειώσει το κόστος. Μέσα σε αυτούς είναι και οι Jody Eggington, αναπληρωτής τεχνικός διευθυντής, Gerry Hughes επικεφαλής λειτουργιών πίστας. Η Caterham απασχολούσε περίπου 350 άτομα αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kolles επικρατεί χάος στο εσωτερικό και το πρώτο πράγμα που θέλουν κάνουν είναι να τα βάλουν όλα σε μια τάξη.

Ακολουθώντας τα πρώτα βήματα της αναδιάρθρωσης η Caterham ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αλλαγές. Ο Christijan Albers είναι ο νέο επικεφαλής της ομάδας κι ο Manfredi Ravetto και αναπληρωτής επικεφαλής. Ο Simon Shinkins είναι ο νέος γενικός διευθυντής κι ο Miodrag Kotur αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Team Manager. Ο Michael Willmer είναι ο νέος διευθυντής νομικών υποθέσεων κι ο Gianluca Pisanello επικεφαλής μηχανικών πίστας. Έπίσης ο John Iley είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος θα προσπαθήσει να βελτιώσει το μονοθέσιο του 2014 ενώ παράλληλα θα δουλεύει και πάνω στο μονοθέσιο του 2015. Τέλος η ομάδα επιβεβαιώνει την απόλυση ορισμένων εργαζομένων. Πρόκειται για μια απαραίτητη κίνηση ώστε να διασφαλιστεί το μέλλον της ομάδας.

Σχόλια

Σχόλια