Με το πρωτότυπο του 2015

  Οι αναβάτες της Repsol Honda πήραν μια γεύση από την καινούρια RC213V

  Οι Marc Marquez και Dani Pedrosa, τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στο Brno, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πρωτότυπο του 2015. Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά, με βελτίωση κυρίως στην είσοδο της στροφής, ένα ήδη δυνατό σημείο της τωρινής μοτοσικλέτας.

  Ο Marquez, ο οποίος είχε μια πτώση στην αρχή της ημέρας, σημείωσε παρόμοιους χρόνους με το μοντέλο του 2015. «Η πρώτη εντύπωση ήταν καλή. Υπάρχουν θετικά και όχι τόσο θετικά στοιχεία, αλλά η πρώτη εντύπωση ήταν ικανοποιητική. Γράψαμε παρόμοιους χρόνους με τη νέα μοτοσικλέτα σε σχέση με την τωρινή, είμαι λοιπόν αρκετά ικανοποιημένος», είπε ο Ισπανός.

  Ο Pedrosa από τη μεριά του τόνισε πως η μοτοσικλέτα είναι στη σωστή κατεύθυνση και είναι θετικό πως είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν τόσο νωρίς. «Είχαμε την πρώτη επαφή με τη νέα μοτοσικλέτα. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε αρκετές καλές ιδέες για την επόμενη φορά που θα τη δοκιμάσουμε – στο τέλος της χρονιάς».

  Η Repsol ανακοίνωσε την Τετάρτη την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Honda στο MotoGP μέχρι και το 2017.  Η δράση για τους αναβάτες της Repsol Honda συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Πέμπτη.

  Σχόλια

  Σχόλια