Και η RBR χωρίς FRIC

Οι «ταύροι» δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν χωρίς αυτό, η κατάσταση είναι θολή και θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη στον τεχνικό έλεγχο

Μετά την McLaren και η Red Bull Racing ανακοινώνει ότι θα αφαιρέσει το σύστημα FRIC από τις αναρτήσεις της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Force India και Caterham θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και θα αφαιρέσουν το FRIC από τα μονοθέσιά τους για το Γερμανικό Grand Prix. Όμως οι Mercedes, Williams, Lotus και Marussia φαίνεται πως θέλουν να συνεχίσουν με αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αφού οι ομάδες απέτυχαν να συμφωνήσουν την άρση της απαγόρευσης μέχρι το 2015 (σχετικό θέμα), όποιος χρησιμοποιήσει το FRIC στην Γερμανία ρισκάρει διαμαρτυρία από αντίπαλες ομάδες.

Όλοι περιμένουν την Πέμπτη 17 Ιουλίου, και τον τεχνικό έλεγχο για το GP. Τότε θα ενημερωθούν επίσημα από τους αγωνοδίκες του GP, αν το FRIC απαγορεύεται ή όχι. Αν οι αγωνοδίκες κρίνουν ότι το σύστημα είναι παράνομο, καθώς θεωρείται κινητό αεροδυναμικό βοήθημα –που είναι και το πιθανότερο- τότε μάλλον θα δούμε όλες τις ομάδες να αγωνίζονται χωρίς αυτό. Αλλιώς ρισκάρουν για διαμαρτυρία!

Σχόλια

Σχόλια