Η Mercedes ανανέωσε με Rosberg

Ενόψει του Γερμανικού GP τα «ασημί βέλη» ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου τους με τον Γερμανό

Η Mercedes ανακοίνωσε την ανανέωση του πολυετούς συμβολαίου της με τον Nico Rosberg. Ο Γερμανός βρίσκεται στα «ασημί βέλη» από την πρώτη τους χρονιά στη νέα εποχή της F1, το 2010. Είναι αυτός που κατέκτησε την πρώτη νίκη της ομάδας, το 2012, στην Κίνα και θα προσπαθήσει να κατακτήσει και το πρώτο της πρωτάθλημα οδηγών.

Είμαι υπερήφανος που είμαι οδηγός στα «ασημί βέλη» τη νέα εποχή. Ως Γερμανός, η κληρονομιά της Mercedes-Benz είναι πολύ ξεχωριστή για εμένα, είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι στη θέση να αντιπροσωπεύω την καλύτερη μάρκα του κόσμου. Η διαδρομή ως εδώ ήταν πολύ δύσκολη, αλλά κανείς δεν έχασε την πίστη του. Χάρη στην καταπληκτική υποστήριξη της Mercedes-Benz τώρα είμαστε πρωτοπόροι στην F1. Ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια, στα οποία θα κυνηγήσουμε περισσότερες νίκες και περισσότερα πρωταθλήματα.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε:

Ο Nico είναι μέλος της ομάδας από την πρώτη ημέρα και έχει μεγάλο μερίδιο στην εξέλιξη της ομάδας από το 2010. Η ταχύτητά του και η δέσμευσή του μας έχουν βοηθήσει να μπούμε στον δρόμο που οδηγεί στην κορυφή. Με τις φετινές του επιδόσεις ο Nico απέδειξε στον κόσμο, αυτό που γνωρίζαμε εμείς στην ομάδα, ότι είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς της F1.

Σχόλια

Σχόλια