Με αναβαθμίσεις η Lotus στη Γερμανία

Η Lotus συνεχίζει να πιέζει για τη βελτίωση της Ε22 κι όπως αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχουν ετοιμάσει ένα καλό πακέτο για το Γερμανικό GP το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Οι Romain Grosjean και Pastor Maldonado θα έχουν μια νέα εμπρός πτέρυγα αλλά και κάποιες άλλες μικρότερες βελτιώσεις στο αμάξωμα με σκοπό τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης.

Συνεχίζουμε με γρήγορο ρυθμό την εξέλιξη του μονοθεσίου. Στη Γερμανία θα έχουμε μια νέα εμπρός πτέρυγα, η οποία είναι σπουδαία βελτίωση, μικρές αλλαγές στο αμάξωμα οι οποίες θα βελτιώσουν την αεροδυναμική απόδοση αλλά και καλύτερο σύστημα ψύξης. Ελπίζουμε αυτές οι αναβαθμίσεις αλλά και οι δοκιμές που κάναμε στο Silverstone να μας επιτρέψουν να κάνουμε ένα καλό βήμα προόδου.

Η Lotus βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την Toro Rosso στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κι ο Grosjean ελπίζει να δει καλά αποτελέσματα από τη δουλειά που έχουν κάνει.

Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε την απόδοση του μονοθεσίου στις αργές στροφές, οπότε το Hockenhein θα είναι ένα καλό τεστ για να δούμε πόση πρόοδο έχουμε κάνει.

Σχόλια

Σχόλια