Αγρίεψε η Hyundai

    Ο Neuville, στην Πολωνία, ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βάθρο με το i20 WRC δείχνοντας ότι πλέον είναι υπολογίσιμη δύναμη

    Το Hyundai i20 WRC έδειξε στην Πολωνία ότι έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και πως σιγά-σιγά γίνεται υπολογίσιμη δύναμη. Ο Thierry Neuville ανέβηκε στο βάθρο για δεύτερη φορά στην παρθενική χρονιά του i20 και αυτή τη φορά όλοι οι γρήγοροι συνδυασμοί ήταν στο παιχνίδι. Ο επικεφαλής της Hyundai, Michel Nandan, δηλώνει ότι έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα προόδου καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες συνθήκες με τους αντιπάλους τους και τα κατάφεραν σε αυτή τη δύσκολη μάχη. Το i20 WRC αναμένεται να έχει περισσότερες αναβαθμίσεις μέσα στο καλοκαίρι κι έτσι θα μειώσει κι άλλο την ψαλίδα από την κορυφή.

    Πιστεύω ότι, υπό συνθήκες, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Είναι δύσκολη η μάχη. Όμως είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες στην Πολωνία ήταν παρόμοιες για όλους. Οι ταχύτεροι χρόνοι που σημειώσαμε όντως ήταν γρήγοροι. Ήταν ένα θετικό ράλι για εμάς. Κάναμε ένα βήμα μπροστά και αυτό είναι καλό για τη συνέχεια που είναι στη Φινλανδία. Στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς περιμένω να είμαστε πιο κοντά στην κορυφή.


    Σχόλια

    Σχόλια