Ξεκινούν αντεπίθεση Citroen και M-Sport

  Η Volkswagen έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι με αποτέλεσμα στην ουσία να τρέχει χωρίς αντίπαλο. Citroen και M-Sport σκοπεύουν να αντιδράσουν σε αυτό δηλώνοντας ότι το 2015 θα δούμε σημαντική βελτίωση στα DS3 WRC και Fiesta WRC αντίστοιχα. Οι κανονισμοί του χρόνου παραμένουν ίδιοι αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όπως δείχνει το Polo R WRC.

  Ο επικεφαλής της Citroen, Yves Matton, δήλωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη για του χρόνου χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.

  Δε θα σας πω ακριβώς τι πρόκειται να κάνουμε αλλά θέλουμε να επικεντρωθούμε σε 3 συγκεκριμένες περιοχές του αυτοκινήτου. Αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα έχουμε κάνει από τότε που αγωνιζόμαστε με το DS3. (2011)

  Ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson, δήλωσε ότι το 2015 θα δούμε ένα μεγάλο βήμα προόδου του Fiesta WRC το οποίο όμως δε θα είναι έτοιμο πριν το Ράλι Πορτογαλίας, το οποίο είναι το 4ο ράλι της χρονιάς.

  Θα θέλαμε να μείνουμε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και πέρυσι αλλά αν μείνεις στάσιμος σε αυτό το πρωτάθλημα τότε είσαι τελειωμένος. Είναι σημαντικό να πιέσουμε για εξέλιξη. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη για την επόμενη χρονιά. Οι αναβαθμίσεις δε θα είναι έτοιμες για το Monte Carlo αλλά ούτε και στα πρώτα 3 ράλι. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει τότε θα δείτε στο Fiesta το μεγαλύτερο βήμα προόδου που έχει γίνει ποτέ από το 2011.

  Σχόλια

  Σχόλια