Ο Button βρίσκεται στην εξώπορτα του Woking

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η McLaren δε θα ανανεώσει με τον Βρετανό

Από τις αρχές τις χρονιάς έχουν ξεκινήσει φήμες που σχετίζονται με πιθανή αλλαγή οδηγών στη McLaren. Το θέμα φαίνεται πως όσο περνάει η χρονιά σιγά-σιγά καθαρίζει. Πρόσφατα ο Ron Dennis δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του Jenson Button και ο Eric Boullier σε ερώτηση αν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βρετανού απάντησε ότι δεν μπορεί να πει ούτε ναι ούτε όχι.

Μπορεί ο Button να σημείωσε την 3η ταχύτερη επίδοση στις κατατακτήριες του Silverstone δίνοντας έτσι μια απάντηση αλλά σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, Marca, οι αποφάσεις έχουν παρθεί και θα ανακοινωθούν σύντομα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η McLaren δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Button, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς.

Ποιον θα πάρει όμως στη θέση του Button; Η McLaren μαζί με τη Honda κυνηγούν τους Fernando Alonso, Lewis Hamilton και Sebastian Vettel. Ήδη έχει ακουστεί η πιθανότητα του reunion των Alonso-Hamilton. Ο Alonso ήδη έχει χάσει πολύτιμα χρόνια στη Ferrari και δεν βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Ο Hamilton από την άλλη δείχνει να χάνει σιγά-σιγά τις καλές σχέσεις με την ομάδα κι αν τελικά στο τέλος χάσει το πρωτάθλημα δεν αποκλείεται να θελήσει να φύγει. Όσον αφορά τον Vettel, ο Γερμανός βλέπει ότι η Renault αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κι ακόμα και τα «διαστημόπλοια» Newey δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με όλο αυτό. Ο συνδυασμός McLaren-Honda έχει ιστορία και μεγάλες προοπτικές. Είναι λοιπόν μια διέξοδος και για τους τρείς, αν φυσικά αποφασίσουν ότι πρέπει να φύγουν από εκεί που βρίσκονται. Ο Dennis το γνωρίζει πολύ καλά αυτό το παιχνίδι και έχει τον τρόπο του να πείθει. Θα δούμε αλλαγές φέτος…

Alex Switch

Σχόλια

Σχόλια