Η απάντηση του Button στον Dennis

Ο Jenson Button ρίσκαρε κι αυτό του βγήκε σε καλό. Ο Βρετανός κατάφερε να σημειώσει την 3η ταχύτερη επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές του Silverstone προσφέροντας ένα καλό αποτέλεσμα στους συμπατριώτες του. Αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Button σε κατατακτήριες δοκιμές μετά τη Βραζιλία του 2012.

Δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο χαρούμενος είμαι. Ξέρω ότι είναι μόλις η 3η θέση αλλά οι τους τελευταίους 18 μήνες δεν είχαμε την ευκαιρία για ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Είναι ωραίο που το κατάφερα μπροστά στους συμπατριώτες μου. Με αυτό το αποτέλεσμα έκανα τον αγώνα λίγο πιο εύκολο αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Θέλω να παλέψω για το βάθρο και αν ο καιρός είναι όπως σήμερα είναι δυνατό. Αν όμως έχουμε στεγνό αγώνα θα είναι δύσκολο. Θα δώσω το 100% ώστε να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι ίσως η καλύτερη απάντηση στα όσα είπε πριν λίγες ημέρες ο Ron Dennis. Το αφεντικό της McLaren είχε πει ότι ο Button πρέπει να βελτιωθεί και να πιέσει περισσότερο. Οι φήμες που θέλουν τον Βρετανό να μην ανανεώνει με τη McLaren του χρόνου συνεχίζονται (σχετικό θέμα).

Είμαι σίγουρος ότι το είδε αλλά ένα αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε να μιλήσουμε μερικές ημέρες αλλά νομίζω ότι υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Όταν θέλουμε τα πράγματα να βελτιωθούν ταχύτερα απ’ ότι γίνεται ίσως πούμε κάποια πράγματα που δεν πρέπει.

Σχόλια

Σχόλια