Συνεργασία Ferrari – Haas

Φαίνεται πως τα μονοθέσια του Gene Haas το 2016 θα κινούνται με κινητήρες Ferrari

Φήμες ήθελαν τον Gene Haas να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία κινητήρων για το 2016 με τη Ferrari (σχετικό θέμα) και αυτές δείχνουν να επιβεβαιώνονται καθώς η Scuderia ανακοίνωσε νέα χορηγία από την Haas Automation μέχρι τα τέλη του 2015. Η F14T θα φέρει το λογότυπο της αμερικανικής εταιρείας στα sidepod αρχής γενομένης από το Βρετανικό Grand Prix το προσεχές σαββατοκύριακο.

Ο Marco Mattiacci δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Haas Automation ως νέο μας χορηγό. Αυτή η νέα συμφωνία ενδυναμώνει τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, η οποία είναι μια σημαντική αγορά, όχι μόνο για την εταιρεία μας, αλλά και για τη Scuderia Ferrari -η οποία ήδη επωφελείται από μερικές σημαντικές συνεργασίες. Ο Haas έχει δεσμευτεί για την είσοδο του στην Formula 1 με τη δική του ομάδα. Οι συζητήσεις μας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με τη σειρά του ο Gene Haas δήλωσε:

Η Haas Automation είναι μια premium φίρμα, και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να οδηγηθεί ψηλά από το από το να συνδεθεί με την Scuderia Ferrari η οποία βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Scuderia Ferrari είναι η πιο διάσημη ομάδα στην F1 με πιστούς και παθιασμένους οπαδούς. Παρουσιάζοντας στους οπαδούς και στους πελάτες της Ferrari την ποιότητα της CNC Haas Automation κάνουμε ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την επέκταση μας.

Σχόλια

Σχόλια