200αρίζει ο Massa

Ο Βραζιλιάνος φτάνει τα 200 GP στο Silverstone και θέλει να το γιορτάσει με ένα καλό αποτέλεσμα

Ο Felipe Massa φτάνει τα 200 Grand Prix το προσεχές σαββατοκύριακο στο Silverstone. Σπουδαία στιγμή για τον Βραζιλιάνο ο οποίος θέλει ένα καλό αποτέλεσμα για να το γιορτάσει αλλά και να δώσει χαρά στους φίλους της ομάδας, η οποία παίζει εντός έδρας.

Ο Massa έκανε το ντεμπούτο του στην F1 το 2002 με την ομάδα της Sauber, και από τότε έχει βρεθεί σε 201 αγώνες της F1 αλλά δεν πήρε εκκίνηση στο Grand Prix των ΗΠΑ στην Indianapolis το 2005. Τότε οι ομάδες με ελαστικά Michelin δεν είχαν λάβει μέρος στον αγώνα για λόγους ασφαλείας, μετά από προβλήματα των ελαστικών. Επίσης δεν αγωνίστηκε και στο Grand Prix της Ουγγαρίας το 2009, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι μετά το ατύχημα στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο αγώνας στο Silverstone θα είναι ξεχωριστός, όχι μόνο γιατί είναι ο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, αλλά γιατί θα συμπληρώσω τα 200 Grand Prix. Οι Βρετανοί είναι παθιασμένοι με τη Formula 1 και θα έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό που είχαμε στην Αυστρία. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε μερικούς καλούς βαθμούς.

Σχόλια

Σχόλια