Ράλι Πολωνίας: Τα πήρε όλα ο Ogier

  Ο Sebastien Ogier πήρε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά στο Ράλι Πολωνίας, φτάνοντας έτσι τις 5 νίκες μέσα στο 2014. Ο Γάλλος μετά από μια έντονη μάχη με τον team-mate του στη VW, Andreas Mikkelsen, πήρε τους 25 βαθμούς της νίκης διευρύνοντας το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα.

  Ο Mikkelsen έφτασε πολύ κοντά στην παρθενική του νίκη σε ράλι αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε την 3η ημέρα του ράλι τον άφησαν μακριά από την κορυφή. Τελικά κατάφερε να κρατήσει τη 2η θέση συμπληρώνοντας έτσι το 1-2 για την VW με τα Polo R WRC. Πίσω από τον Νορβηγό στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Thierry Neuville, κατακτώντας το 2ο βάθρο για την Hyundai με το i20 WRC.

  Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hirvonen, Latvana, Hanninen, Meeke, Padon, Solberg και Prokop.

  Οι Latvala και Hirvonen δεν είχαν καθόλου ρυθμό σε αυτό ράλι. Ο Φινλανδός διεκδικητής του τίτλου είδε τον Ogier να ξεφεύγει, με τη διαφορά πλέον να είναι στους 50 βαθμούς. Ο Γάλλος πήρε και τους επιπλέον βαθμούς της Power Stage με τον Latvala να μένει εκτός τριάδας κι εκεί.

  Ο τοπικός ήρωας, Robert Kubica, δεν κατάφερε να έχει μια καλή εμφάνιση στην πατρίδα του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός βαθμών.

  Το WRC συνεχίζεται με το Ράλι Φινλανδίας στις 31/7 με 3/8.

  Αποτελέσματα

  Βαθμολογία

  Σχόλια

  Σχόλια