3η ημέρα Ράλι Πολωνίας: Το χάος ευνόησε τον Ogier

  Ο Sebastien Ogier είναι πολύ κοντά στη νίκη έπειτα από την 3η ημέρα στην Πολωνία

  Τα φοβερά προβλήματα που αντιμετώπισαν τα πληρώματα την 3η ημέρα στην Πολωνία ευνόησαν τον Sebastien Ogier. Ο Γάλλος της Volkswagen κατάλαβε πως το Σάββατο η κατάσταση θα ήταν δύσκολη και αποφάσισε να μείνει ψύχραιμος και να προφυλάξει το Polo R του. Αυτή η στρατηγική τον έφερε με άνεση στην πρώτη θέση και μάλιστα με ένα προβάδισμα ενός λεπτού από τον Andreas Mikkelsen.

  Ο Mikkelsen από τη μεριά του είχε να αντιμετωπίσει ένα κλατάρισμα και ένα σοβαρό πρόβλημα με τα φρένα του VW Polo R του τα οποία του κόστισαν σε χρόνο. Πλέον ο Νορβηγός έχει χάσει την επαφή του με τον Ogier, ωστόσο κρατάει γερά τη δεύτερη θέση. Πολύ τυχερός ήταν ο Thierry Neuville ο οποίος έκλεισε την ημέρα στην 3η ημέρα με το Hyundai. Ο Βέλγος είδε τους Meeke (Citroen), Kubica (Ford) και Henning Solberg (Ford) να έχουν κλαταρίσματα, τον Latvala να έχει πρόβλημα με την ανάρτηση του VW Polo και τους Evans και Ostberg να διαλύουν την εμπρός ανάρτηση του Fiesta και του DS3 αντίστοιχα με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 3η θέση και να οδεύει προς το βάθρο.

  Στην 4η θέση της Γενικής βρέθηκε ο Mikko Hirvonen (Ford) έχοντας πίσω τους Hanninen (Hyundai) και Latvala (VW), ενώ στη δεκάδα ήταν οι Paddon (Hyundai), Meeke (Citroen), Prokop (Ford) και H. Solberg (Ford).

  Το Ράλι Πολωνίας ολοκληρώνεται με 4 ειδικές διαδρομές την Κυριακή.

  Σχόλια

  Σχόλια