2η ημέρα Ράλι Πολωνίας: Σκληρή μάχη στη κορυφή

  Μικρό προβάδισμα Ogier με τον Mikkelsen να πιέζει για την 1η του νίκη σε ράλι

  Τη δεύτερη ημέρα του ράλι Πολωνίας είχαμε σκληρή μάχη για την πρώτη θέση με τον Sebastien Ogier να δέχεται σκληρή πίεση από τον Andreas Mikkelsen. Τα δύο VW Polo R WRC έκαναν το 1-2 με τον Γάλλο έχει προβάδισμα μόλις 9 δεκάτων του δευτερολέπτου από τον Νορβηγό. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Mads Ostberg ο οποίος είχε εξαιρετικό ρυθμό με το Citroen DS3 WRC.

  Μάχη όμως δεν είχαμε μόνο για τη πρώτη θέση αλλά και για το χαμηλότερο σκαλί του βάθρου. Οι Jari-Matti Latvala και Kris Meeke πιέζουν τον Νορβηγό της Citroen από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

  Στο πρώτο loop της ημέρας ο Ogier και Mikkelsen πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα με διαφορές μικρότερες του δευτερολέπτου. Όμως ο καιρός μας τα χάλασε στη συνέχεια της ημέρας. Δύο ΕΔ από το δεύτερο loop ακυρώθηκαν λόγω υπερβολικής βροχόπτωσης. Η μάχη τους προβλέπεται να συνεχίζεται το Σάββατο με τον Mikkelsen να κυνηγά την πρώτη του νίκη σε ράλι.

  Ο Juho Hanninen συνέχισε με τον ίδιο καλό ρυθμό της πρώτης ημέρας και βρέθηκε στην 6η θέση. Πίσω του, στην 7η θέση, βρέθηκε ο Mikko Hirvonen ο οποίος προσπαθεί να αναρριχηθεί ώστε να πάρει καλούς βαθμούς. Την 10άδα συμπλήρωσαν οι Robert Kubica, Elfyn Evans και Thierry Neuville. Ο Βέλγος της Hyundai στάθηκε άτυχος το i20 WRC έπιασε φωτιά μικρής έκτασης, μετά τον τερματισμό της 9ης ΕΔ, αλλά αρκετή για να τον καθυστερήσει και να πέσει στην 10η θέση. Η φωτιά προκλήθηκε από τα πίσω φρένα.

  Σχόλια

  Σχόλια