Δεν βιάζεται να επιλέξει οδηγούς η McLaren

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τη McLaren να έχει ήδη προσεγγίσει τους Fernando Alonso και Lewis Hamilton για τυχόν συνεργασία. Ενώ μέσα στη χρονιά έχει ακουστεί αρκετές φορές το σενάριο επιστροφής του Ισπανού στο Woking. Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Eric Boullier, δηλώνει ότι δεν βιάζονται να αποφασίσουν για το οδηγικό δίδυμο του 2015. Με τις δηλώσεις αυτές οι φήμες φουντώνουν και ίσως να είναι ένα παιχνίδι της McLaren για να πιέσει καταστάσεις. Ο Jenson Button με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι θέλει -και θα μείνει- στην McLaren του χρόνου αλλά το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της χρονιάς. όταν ο Boullier ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να κρατήσουν τον Button του χρόνου, απάντησε:

Είναι μια ερώτηση στην οποία δεν μπορώ να πω ούτε ναι, ούτε όχι.

Και συνέχισε λέγοντας πως αξιολογούν κάθε διαθέσιμη επιλογή:

Είμαστε τυχεροί που έχουμε δύο οδηγούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί μας στο μέλλον. Έχουμε κάποιες επιλογές με τα συμβόλαια, οπότε δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε το οδηγικό δίδυμο για το μέλλον. Αξιολογούμε κάθε στρατηγική για το μέλλον.

Ίσως να μην δούμε αλλαγή οδηγών από την επόμενη χρονιά, η οποία θα είναι μια μεταβατική χρονιά λόγω Honda, αλλά ίσως αυτή τη στιγμή η McLaren να δουλεύει για το 2016.

Σχόλια

Σχόλια