BMW Σειρά 4 Gran Coupe

  Το αποκλειστικό στυλ συναντά τη σπορ και κομψή αισθητική

  Δελτίο Τύπου

  Όταν κάποιος επιλέγει να αγοράσει μία BMW Σειρά 4 Gran Coupe δηλώνει αφενός το πάθος του για κομψότητα, αφετέρου την εκτίμηση του απέναντι σε μία εμπειρία υψηλής αισθητικής.Το πρώτο τετράθυρο coupe της BMW στην premium μεσαία κατηγορία είναι πραγματικά εξαιρετικό και η αποκλειστική προϊοντική σειρά BMW Individual δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη μοναδικότητά του.

  Στο λανσάρισμα, ελκυστικά στοιχεία BMW Individual ήδη διατίθενται για το εσωτερικό και το εξωτερικό της BMW Σειράς 4 Gran Coupe που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις από απόψεως σχεδίασης, επιλογής υλικών και ποιότητας κατασκευής. Όλες οι επιλογές όχι μόνο εναρμονίζονται άριστα με το χαρακτήρα της BMW Σειράς 4 Gran Coupe, αλλά αποτελούν και τη βάση διαμόρφωσης του μοντέλου με απόλυτη ακρίβεια σύμφωνα με το προσωπικό στυλ οδήγησης του πελάτη.

  Απαστράπτουσα λάμψη ή ημι-ματ φινίρισμα: Αποχρώσεις BMW Individual και ματ χρωματικοί τόνοι BMW Individual.
  Με εξαιρετική λάμψη, εντυπωσιακές διχρωμίες και έντονο οπτικό βάθος, οι αποχρώσεις BMW Individual που διατίθενται για τη νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupe εγγυώνται μία λαμπερή (απαστράπτουσα) εμφάνιση. Ειδικές πρόσθετες ουσίες στη βαφή προσφέρουν ένα περίπλοκο χρωματικό παιχνίδι, ώστε ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και τη γωνία θέασης, δημιουργούνται ποικίλοι διαφορετικοί τόνοι. Η BMW Σειρά 4 Gran Coupe διατίθεται με μία συλλογή αποχρώσεων BMW Individual Citrine Black metallic, Tansanite Blue metallic, Pyrite Brown metallic και Moonstone metallic.

  Οι ματ αποχρώσεις BMW Individual προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες στην ανάδειξη του χαρισματικού χαρακτήρα της BMW Σειράς 4 Gran Coupe. Παραγγέλνονται σε τόνους BMW Individual Frozen Brilliant White metallic, Frozen Grey metallic, Frozen Bronze metallic και Frozen Cashmere Silver metallic. Η εκφραστική, ιριδίζουσα ματ λάμψη που δημιουργούν αυτές οι αποχρώσεις είναι ιδανική για να τονίσει τις ισχυρές, ρέουσες γραμμές και τις δυναμικές επιφάνειες της BMW Σειρά 4 Gran Coupe. Αυτές παράγονται με μία ειδική διαδικασία βαφής που εφαρμόζεται αποκλειστικά από το BMW Group. Επιπλέον της καινοτόμου τεχνολογίας, η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει ένα υψηλό ποσοστό εξειδικευμένης χειρονακτικής εργασίας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ματ εμφάνιση και η ορατή και χειροπιαστή βελούδινη αίσθηση δημιουργούνται στην επιφάνεια του αμαξώματος με την προσθήκη πυριτικού άλατος σε διάφανο βερνίκι. Ζάντες 19-ιντσών BMW Individual με σχέδιο V-ακτίνων συμπεριλαμβανομένων ελαστικών διαφορετικών διαστάσεων εμπρός / πίσω συμβάλλουν στην κομψή και στυλάτη εμφάνιση του αυτοκινήτου.

  Αποκλειστικά υλικά για ένα σοφιστικέ περιβάλλον.
  Χειροποίητη ακρίβεια σε συνδυασμό με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά χαρίζουν μία αίσθηση αποκλειστικότητας στις προτάσεις BMW Individual που προορίζονται για τη BMW Σειρά 4 Gran Coupe. Το δερμάτινο σαλόνι από Merino υψηλής ποιότητας της BMW Individual διασφαλίζει ένα ιδιαίτερα κομψό περιβάλλον. Αποκλειστικές πρώτες ύλες και μία σχολαστική επεξεργασία εγγυώνται την εξαιρετική ποιότητα των μαλακών, δερμάτινων καθισμάτων, των επενδύσεων θυρών και των υπογραχιονίων. Η εκτενής γκάμα δερμάτινων επενδύσεων BMW Individual διατίθεται σε αποχρώσεις Golden Brown, Cashmere Beige, Nutmeg, Opal White και Black. Το δερμάτινο ταμπλό BMW Individual προδίδει κύρος και φινέτσα.

  Η γκάμα τριών τύπων επενδύσεων εσωτερικού BMW Individual προσφέρει τις προϋποθέσεις για έναν τέλειο συνδυασμό με τις επιλεγμένες δερμάτινες αποχρώσεις. Επιπλέον, οι επενδύσεις εσωτερικού χαρακτηρίζονται από αποκλειστικά, κορυφαίας ποιότητας υλικά και υψηλή κατασκευαστική ακρίβεια. Διατίθενται για τη BMW Σειρά 4 Gran Coupe σε φινίρισμα BMW Individual Piano Black και εκδόσεις με ξύλινο διάκοσμο BMW Individual Plane Dark Red-Brown και Ash Grain White, κάθε μία από τις οποίες συμπληρώνεται με ένθετα σε Pearl Gloss Chrome. Επιπλέον, πλάκες μαρσπιέ με λογότυπο BMW Individual, επένδυση οροφής BMW Individual anthracite και ένθετα τιμονιού BMW Individual με υψηλής ποιότητας μαλακό δέρμα διατίθενται για τη BMW Σειρά 4 Gran Coupe.

  Εξατομικευμένος συνδυασμός: BMW Individual Composition για τη BMW Σειρά 4 Gran Coupe .
  Το BMW Individual Composition θα διατίθεται επίσης για τη BMW Σειρά 4 Gran Coupe μόλις λανσαριστεί. Αυτό διασφαλίζει αποκλειστικό στυλ στο εσωτερικό και αποτελείται από αναβαθμισμένη δερμάτινη ταπετσαρία Merino, δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό BMW Individual, διακοσμητική λωρίδα BMW Individual και δερμάτινο τιμόνι BMW Individual.

  Όλα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο BMW Individual Composition και η BMW Individual Collection παραγγέλνονται μεμονωμένα και σε συνδυασμό με όλες τις σειρές εξοπλισμού (BMW Lines) και με το BMW M Sport Package.

  Σχόλια

  Σχόλια