Τον Σεπτέμβρη ο Prodromou στο Woking

Ο Ron Dennis αποκάλυψε πως ο Peter Prodromou θα πιάσει δουλειά στη McLaren νωρίτερα, όπως είχαμε αναφέρει στις αρχές του μήνα (σχετικό άρθρο). Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο με την Red Bull να ανακοινώνει ότι ο Prodromou παραιτείται   από τα ενεργά του καθήκοντα διότι έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με τη McLaren. Η Red Bull παράλληλα είχε δώσει και το όνομα του αντικαταστάτη του, Dan Fallows. Όμως τότε ξεκίνησε ένα περίεργο παιχνίδι με την McLaren να δηλώνει ότι έχει συμβόλαιο με τον Fallows και πως υπάρχει νομικό ζήτημα. Τελικά Horner και Dennis τα βρήκαν χωρίς να χρειαστεί να πάνε στα δικαστήρια με τον Prodromou να πιάνει δουλειά στο Woking νωρίτερα απ’ ότι υπολογιζόταν.

Η ένταξή του στις τάξεις της ομάδας θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Η επιστροφή του Prodromou  στην παλιά του ομάδα είναι μια ένεση ηθικού για τους ανθρώπους στο Woking, καθώς αυτή την περίοδο δείχνουν να τον χρειάζονται όσο ποτέ.

Ο Peter Prodromou θα έρθει στην ομάδα μας τον Σεπτέμβριο, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα. Θα ενισχύσει και θα αναζωογονήσει το αεροδυναμικό μας τμήματα. Δεν ανησυχώ για την αεροδυναμική απόδοση του χρόνου, θα γίνει σωστή δουλειά. Βέβαια του χρόνου με τη Honda θα είμαστε σε μια χρονιά εκμάθησης αλλά έχουμε βρεθεί ξανά στο παρελθόν μαζί –για μια 5ετία- κερδίζοντας το 50% των αγώνων. Δεν ανησυχώ για την προσαρμογή της Honda. Σίγουρα όμως θα είναι μια πρόκληση, ειδικά στην αρχή. Έτσι είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, έχει σκαμπανεβάσματα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Σχόλια

Σχόλια