Ξεχωριστό το Ράλι Πολωνίας για τον Kubica

  Ο Robert Kubica ετοιμάζεται για το εντός έδρας ράλι. Το WRC επιστρέφει στη Πολωνία μετά το 2009 κι ο Πολωνός το προσεχές σαββατοκύριακο θέλει να προσφέρει μια καλή εμφάνιση στους συμπατριώτες του. Το Ράλι Πολωνίας μοιάζει λίγο με αυτό της Φινλανδίας με γρήγορες χωμάτινες διαδρομές. Γρήγορο και τεχνικό ράλι, σε πολλά σημεία οι ΕΔ είναι στενές και αυτό ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας. Ο Kubica δεν έχει στο μυαλό του τα αποτελέσματα και θα συνεχίζει με την ίδια προσέγγιση, να τερματίσει το ράλι χωρίς προβλήματα. Στην Αργεντινή τα κατάφερε, στην Σαρδηνία μπορεί να πήρε βαθμούς αλλά τελικά δεν έμεινε μακριά από προβλήματα.

  Το να αγωνιστώ στην χώρα μου είναι κάτι ξεχωριστό, ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στους Πολωνούς οπαδούς. Θέλω να τους προσφέρω ένα καλό ράλι και να φτάσω στον τερματισμό χωρίς λάθη. Γνωρίζω ότι αν τερματίσω και αν είμαι ικανοποιημένος με την οδήγησή μου τότε θα είναι ένα καλό ράλι για εμένα. Δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να μάθω και να διασκεδάσω.

  Το Ford Fiesta RS WRC του Kubica έχει ένα ειδικό livery, ειδικά για την περίσταση. Έχει βαφτεί δυναμικά στα χρώματα της Πολωνίας.
  kubica-fiesta-poland-14

  Σχόλια

  Σχόλια