Δεν ανησυχεί ο Ecclestone

Αρκετές ομάδες στη Formula 1 αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα με το αυξημένο κόστος και η πιο πρόσφατη φήμη θέλει την ομάδα του Tony Fernandes να κοιτάζει την πόρτα της εξόδου. Ίσως αυτή να είναι η αρχή και να ακολουθήσουν κι άλλοι μετά. Η πιθανότητα να μειωθούν οι ομάδες στο grid δεν ανησυχεί τον Bernie Ecclestone λέγοντας πως αν κάποιος δεν αντέχει δεν ανήκει στην F1.

Στην πραγματικότητα θα ήμουν χαρούμενος. Είναι κάτι σαν το poker, δεν γνωρίζεις τι κάνουν οι άλλοι παίχτες. Αν δεν μπορείς να το αντέξεις δεν πρέπει να είσαι σε αυτό το σπορ.

Ο Βρετανός συνέχισε μιλώντας για τους πολύπλοκους κανονισμούς που υπάρχουν στην F1 οι οποίοι δεν επιτρέπουν στους οδηγούς να πιέσουν.

Έχουμε τόσους πολλούς κανονισμούς, δεν είναι απαραίτητο. Είναι λάθος να τιμωρείς έναν οδηγό επειδή πέρασε τη λευκή γραμμή. Είναι οδηγοί αγώνων και θέλουν να αγωνιστούν, ας τους αφήσουμε. Οι αγωνοδίκες πρέπει να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο κατά τη διάρκεια του αγώνα και να κοιτάξουν τις παραβάσεις μετά την καρό σημαία, όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σχόλια

Σχόλια