Ο 2ος αγώνας του Rotax Max Challenge

  Ο δεύτερος αγώνας του Rotax Max Challenge ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή 38 οδηγών, την Κυριακή 22 Ιουνίου στην πίστα καρτ στις Αφίδνες. Κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν, οι όμορφες αλλά δίκαιες μάχες μέσα στην πίστα, το άριστο κλίμα μεταξύ των ομάδων στα pits και η υψηλή θερμοκρασία, που δυσκόλεψε κι άλλο το έργο των οδηγών και των μηχανικών τους. Οι νικητές της ημέρας ήταν οι Γαλανόπουλος στην κατηγορία DD2, Καλέσης στην κατηγορία Senior, Κουρής στην κατηγορία Junior και Ντέκας στην κατηγορία micro.

  Στην κατηγορία DD2 μετά από σκληρή μάχη τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Ξυνός Παύλος με χρόνο 42,921 αλλά στον μεγάλο τελικό ο Γαλανόπουλος Στράτος με Arrow κατάφερε να βρεθεί μπροστά και να πάρει τη νίκη. Στο βάθρο ανέβηκαν οι Ξύνος Παύλος με DR και Παπαχρήστου Σωτήρης με Kosmic στην 2ηκαι 3η θέση αντίστοιχα.

  Στην κατηγορία Senior ο Καλέσης Φίλλιπος με Tony Kart ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου μπροστά από τους Σαγανάς Στέλιος με FA και Ιωάννου Νίκο με Intrepid. Οι μάχες πίσω από την 2η θέση ήταν πολύ σκληρές και οι διαφορές πολύ μικρές.

  Στη κατηγορία Junior ο Κουρής Ζήσης με FA ήταν ο μεγάλος νικητής αφήνοντας πίσω του τους Χούρλια Θανάση με Tony Kart στην 2η θέση και Τσίμπρη Δημήτρη με Kosmic το στην 3η θέση.

  Τέλος στην μικρότερη κατηγορία, την micro, o νικητής ήταν ο Ντέκας Χρήστος με Tony Kart, στην 2ηθέση ο Μαρκογιάννης Τζώτζτης με First και στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Παναγιωτούνης Λάζαρος με Pragma.

  Σχόλια

  Σχόλια